Моделът Sequoia не бе толкова известен у нас, докато с

...
Моделът Sequoia не бе толкова известен у нас, докато с
Коментари Харесай

Това е новата версия на джипката на БатБойко

Моделът Sequoia не бе толкоз прочут у нас, до момента в който с него не стартира да се появява постоянно някогашният министър председател Бойко Борисов. Въпросната " джипка ", както разговорно я назовават у нас, се прави най-вече за Съединени американски щати и заради тази причина не е всеобща в Европа. какво съставлява предходното потомство на модела, можете да видите , а в този момент ще спрем вниманието ви на идната генерация.
`Това

Toyota публично показа ново потомство на всъдехода Sequoia, който ще се предлага главно в Северна Америка. Иновацията е основана на рама, която стои в основата на и на пикапа Tundra, и на по-малкия всъдеход Land Cruiser 300. За автомобила са готови пет съществени равнища на съоръжение, няколко офроуд пакета, както и безалтернативен хибриден силов тракт. Sequoia ще се появи в дилърските центрове на марката още това лято.
`Това

Под капака на новата Sequoia се инсталира хибридният елемент i-Force Max, който включва 3.5-литров V6 турбо мотор, 10-степенен автоматик и електрически мотор, инсталиран сред тях и захранван от никел-металхидридна батерия. Комбинираната мощ на системата е същата като при пикапа Tundra от трето потомство - 443 конски сили и 790 Нм въртящ миг.
`Това

Динамичните индикатори към момента не са оповестени, само че се чака новият всъдеход да бъде по-икономичен от предходните версии. Наред с други механически решения, в колата се появява и задната непрекъсната ос на пружини, макар че предходната Sequoia имаше напречни носачи. Срещу в допълнение възнаграждение автомобилът може да бъде оборудван с адаптивни амортисьори и задни пневматични системи, които разрешават поддържане култура, без да се обръща внимание на натоварването.
`Това

Новата Sequoia се предлага извънредно с три реда седалки. Освен това вторият ред седалки може да се състои от два " капитански " стола с отопление и вентилация, до момента в който най-задният диван е оборудван с електрическо задвижване и надлъжно контролиране. Всъдеходът ще се предлага в пет съществени равнища на съоръжение, които в множеството случаи ще е единствено със задно задвижване.
`Това

Sequoia със задвижване на всички колела може да бъде направена против доплащане, само че 4х4 системата ще е по-опростена. Няма да е Multi-Mode 4WD с централен диференциал Torsen, както при предходното потомство на автомобила. Списъкът с варианти за всъдехода включва камера за съраунд аспект, 12.3-инчов дигитален инструментален панел, както и информационно-развлекателна система с диагонал на екрана от 8 до 14 инча и панорамни прозорци. Топ версиите ще бъдат допълнени от 22-цолови джанти и вътрешна обшивка от естествено дърво.
`Това

В допълнение към главните конфигурации за новия всъдеход са готови едновременно три версии - Sport, Offroad и Pro. Такива Sequoia със задвижване на всички колела се отличават с съществуването на раздатка, подсилени амортисьори, други джанти, както и съществуването на задна блокировка на диференциала и спомагателни електронни асистенти.
`Това

Освен това версията Pro получава специфични пластини, които пазят дъното, система за избор на режим на шофиране Multi-Terrain Select, както и някои разлики във външния дизайн. Новото потомство Toyota Sequoia ще бъде пуснато в продажба през лятото на 2022 година Цената към момента не е известна.
`Това

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР