Моделът се предлага на пазара у нас с безплатно 2TB

...
Моделът се предлага на пазара у нас с безплатно 2TB
Коментари Харесай

Сгъваемият Motorola razr 40 ultra има най-големия външен дисплей

Моделът се предлага на пазара у нас с гратис 2TB пространство

Motorola razr 40 ultra има най-големия външен екран при сгъваемите смарт телефони
(снимка: Motorola)

Новите сгъваеми телефони на Motorola разполагат с главен 6,9-инчов pOLED екран и интерактивен външен екран, което е отличителна характерност и улеснение на новаторските устройства.

При модела Motorola razr 40 интерактивният екран има размер 1,5 инча, до момента в който при Motorola razr 40 ultra размерът е 3,6 инча – това е най-големият външен екран на сгъваем смарт телефон на пазара, подчертаха от А1 България. Телеком операторът предлага двата модела на пазара у нас с проекти Ultra и разнообразни бонуси.

Наличието на интерактивен екран разрешава на потребителите да употребяват разнообразни приложения, както и да преглеждат и изпращат известия, без даже да отварят телефона.

Motorola razr 40 ultra се предлага с 2TB гратис място за предпазване
(снимка: Motorola / А1 България)

Смартфоните разполагат с двойна съществена камера и с 32MP селфи камера, която е вградена в екрана. Motorola razr 40 идва с 64 MP съществена камера със датчик за околна светлина и 13MP ултраширокоъгълен датчик с автофокус и опция за снимане на макроснимки. Motorola razr 40 ultra има 12МР главен датчик с оптична стабилизация и 13MP ултраширокоъгълен датчик с автофокус за макроснимки.

И двата модела поддържат мрежите от пето потомство и гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на А1. До края на август потребителите могат да ги купят телофоните в брой и на погашение с проекти Unlimited и
бонуси в магазините на А1 и онлайн на А1.bg.

Motorola razr 40 се предлага от А1 в комплект със смарт часовник Moto Watch 100
(снимка: Motorola / А1 България)

Цените на Motorola razr 40 в комплект със смарт часовник Moto Watch 100 стартират от 29,50 лeвa на месец с проект Unlimited Ultra, който дава безграничен достъп на оптималната скорост до 5G, за интервал на погашение от 36 месеца. Motorola razr 40 ultra се предлага за 58,50 лв. на месец със същите проект и интервал на погашение, само че и с 2TB гратис място за предпазване в MobiDrive за 24 месеца. Потребителите ще получат телефоните в комплект и с безжични слушалки ttec Mode.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР