Моделът се нарича Sennheiser HE1 и струва 140 000 лева.

...
Моделът се нарича Sennheiser HE1 и струва 140 000 лева.
Коментари Харесай

Най-скъпите слушалки в света вече са в България

Моделът се назовава Sennheiser HE1 и коства 140 000 лв.. Той ще бъде наличен за всеки, който желае да го тества, както и за студентите в редица университети в България

Светлин Желев преди 10 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 20:30 | 27.08.2023

Китай тества най-голямото Гаусово оръдие в света – то може да изстрелва 124-килограмови снаряди

IT НовиниДаниел Маринов - 22:32 | 25.08.2023

Археолозите са прекомерно уплашени, с цел да надникнат в гробницата на първия китайски император

IT НовиниДаниел Десподов - 15:25 | 25.08.2023

Най-мощната вятърна турбина в света сложи международен връх

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Най-скъпите слушалки в света Sennheiser HE1 към този момент са налични за меломаните в България. Моделът, който коства впечатляващите 140 000 лв., към този момент може да бъде пробван от всеки искащ в шоурума на вносителя на висококачествена аудио техника V System. Слушалките ще бъдат за непрекъснато в България и ще обикалят измежду дилърите в разнообразни градове на страната.

Sennheiser HE1 впечатлява във всяко отношение – от дизайна без взаимни отстъпки на самите слушалките и на усилвателя, който се предлага в комплект с тях, до качеството на звука, което придвижва слушащия в самата музика. Те са електростатични, диапазонът на аудиото е сред 8Hz и над 100kHz, а изкривяването (дисторшън) е най-ниското измервано в миналото по време на възпроизвеждане – 0.01% @1kHz, 100dB SPL. Слушалките тежат 550 грама, а усилвателят – 21 кг.

Самият усилвател е направен от мрамор Carrara – един от най-ценните типове камък, който се добива край едноименния град в италианските Алпи и е прочут с това, че с него са правили скулпторите си Микеланджело Буонароти и редица други ренесансови художници. Всъщност скулптурата „ Давид “ на Микеланджело е правена с тъкмо подобен мрамор. Контролните циферблати и тръбите на усилвателя също са усърдно направени до най-високо качество. С едно само допиране се отварят капакът на слушалките и всички детайли на усилвателя, бутоните излизат автоматизирано напред, а тръбите се издигат от корпуса.

V System ще показа слушалките Sennheiser HE1 и в университетите в България, където студентите от разнообразни специалности ще имат опция да се срещнат с тях и да ги тестват от първа ръка. Партньорството с висшите образователни заведения има за цел да запознае младите българи, последващи в тях, с най-висококачествената аудио техника, съществуваща на пазара сега.

„ Още със основаването на V System преди 22 години нашият екип постоянно е подчертал върху високото качество и с времето си поставихме за цел да създадем най-качествените аудио артикули налични за българските меломани. През годините успяхме да реализираме доста в тази посока, привлякохме за сътрудници водещите производители в този динамичен сегмент и внесохме в България най-впечатляващите нововъведения в него. Пускането на най-скъпите слушалки в света, както и партньорството ни с българските университети са единствено следващите стъпки в тази дълготрайна тактика, която ще продължаваме да развиваме и в бъдеще “ – споделя Антон Генчев, Бранд управител на V System.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР