Моделът Q900R се предлага с диагонал на екрана 65, 75

...
Моделът Q900R се предлага с диагонал на екрана 65, 75
Коментари Харесай

Samsung показа у нас новия си QLED 8K телевизор

Моделът Q900R се предлага с диагонал на екрана 65, 75 и 85 инча

Samsung QLED 8K TV поддържа резолюция 8К, или 33 милиона пиксела (снимка: Samsung)

Нов тв приемник QLED 8К Q900R на Samsung употребява технологии с изкуствен интелект (AI) и интернет на нещата (IoT), които оказват помощ на потребителите да споделят наличие и да управляват свързани устройства, стана ясно от  представянето на модела Q900R в София.

Със силата на AI и функционалността 8K AI Upscaling, Samsung QLED 8K TV усъвършенства качеството на изображенията с повече елементи и укрепва резултатите, трансформирайки към този момент сниманото наличие в ниска резолюция в такова с 8К качество. Моделът Q900R с резолюция 8К (33 милиона пиксела) се предлага у нас с величина на екрана 65, 75 и 85 инча.

Високата резолюция е в положение да покаже даже най-малките елементи във всяка картина и дава по-голяма дълбочина. Интелигентният „ енджин ” на QLED 8K автоматизирано проучва всяка картина, с цел да обезпечи най-хубавия тон за нея.

Технологията HDR пък демонстрира детайлности, скрити в най-тъмните и най-светлите подиуми. Нещо повече – не е нужна цялостна мрачевина в стаята за кинематографско преживяване, подчертаха от Samsung. Блясъкът на слънчевите лъчи в стаята не пречи на възпроизвеждането на 8К картина.

Когато тв приемникът е инсталиран на стената, технологията Аmbient Mode имитира нейния цвят и десен (снимка: Samsung)

Избор на мечтаното наличие единствено с глас дава повече улеснение, спрямо отдалеченото. А новаторският режим Ambient Mode дава елементарен достъп до потребна информация през целия ден, даже в случай че потребителят не гледа интензивно филми и телевизия.

Когато тв приемникът е инсталиран на стената, Аmbient Mode имитира нейния цвят и десен. По този метод се основава образен резултат, посредством който дисплеят естествено се слива със стената зад него.

Друга забавна функционалност е One Invisible Connection, при която един-единствен тъничък кабел съчетава зареждането и АV сигнала за по-удобно разположение на тв приемника. А посредством No Gap One Mount тв приемникът може да се сложи на стената с незабележимо разстояние от нея.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР