Моделът Нажила Триндади, която обвини суперзвездата на Пари Сен Жермен

...
Моделът Нажила Триндади, която обвини суперзвездата на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Ищцата, която обвини Неймар в изнасилване, беше разпитвана 6 часа

Моделът Нажила Триндади, която упрекна суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар в обезчестяване в хотел в Париж, се яви на разпит в полицията в Сао Пауло, съобщи Асошиейтед прес. Бразилката беше разпитвана шест часа.
 Неймар се яви в полицията с инвалидна количка, дава показания 2 часа (видео)
След края на разпита тя беше изнесена от полицейското ръководство на ръце от юриста й. Жената криеше лицето си с черното си яке. Засега не е ясно за какво е била в такова положение. Не е ясно и какво е разказала на разпитващите я.

Неймар отхвърля изказванията Наджила, с която общували първо в обществената мрежа Инстаграм. Жената твърди, че Неймар станал нападателен, когато тя отказала да прави необезопасен секс с него на 15 май. Тогава, съгласно думите й, той я блъснал няколко пъти и я изнасилил.

Неймар беше разпитван към този момент в полицията в Рио де Жанейро, тъй като разгласил видео с предизвикателни фрагменти и известия, получени в Инстаграм от обвинителката си. Това издание стана без нейното позволение и против Неймар стартира следствие за кибепиратство. Предстои той да бъде разпитан и по обвиняванията в обезчестяване.

Същевременно сътрудниците на Неймар от компанията Ен Ар Спортс споделиха, че той и някои от спонсорите му са се договорили да прекратят краткотрайно някои рекламни акции след появяването на изказванията за обезчестяване, съобщи Ройтерс.

Не се прецизира за кои рекламни акции става дума. От компанията споделиха, че нито един контракт за спонсорство на Неймар не е бил анулиран.

Мастъркард планираше рекламна акция с Неймар, която да съвпадне с Копа Америка, само че в бразилски медии се появиха информации, че тя е анулирана. Компанията Найки, която също е спонсор на Неймар, пък изрази мощно безпокойствие по отношение на обвиняванията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР