Моделът на Visages и участник в новия сезон на Игри

...
Моделът на Visages и участник в новия сезон на Игри
Коментари Харесай

Участници в Игри на волята се сгодиха

Моделът на " Visages " и участник в новия сезон на " Игри на волята " Румен Радев предложи брак на половинката си Теодора Мудева, която също като него тества физическата и психическата си устойчивост в риалити шоуто.

Въпреки че в предаването двамата се надяваха, че най-сетне ще видят какво е да живеят дружно, въпреки и в много рискови условия, проектите им бяха попарени, откакто се оказа, че ще се състезават в разнообразни тимове. Е, раздялата им е единствено в границите на игрите, защото в действителния живот, те към този момент ще разделят освен общ дом, само че и ще градят общо бъдеще, откакто публично се сгодиха.

Румен и Теодора споделиха фрагменти от сантименталния миг, в който моделът предлага брак на обичаната си, като след първичния потрес " Мис България 2018 " споделя заветното " да ".

" Тя сподели ДА ", написа щастливият избраник, като към текста приложи и две фотоси, на които с Теди се плезят, до момента в който тя театралничи с прясно подарения й диамантен пръстен.

 

 

Разбира се, новината зарадва приятелите и феновете им, които един през различен започнаха да ги поздравяват и да им пожелават скоро да официализират връзката си и с брак.

" Мис България 2018 " пък реши да показа и малко видео от събитието, на което се вижда, че тя въобще не е очаквала сходна сериозна крачка от обичания си мъж. От клипчето се вижда, че Румен е подготвил всичко, като на събитието са участвали и част от околните им.

" Помня, когато те видях за първи път преди към 5 години, помня какъв брой мощно се вълнувах преди да се срещнем. Видях те и се влюбих от пръв взор, колкото и клиширано да звучи, почувствах толкоз мощно нещо в себе си, което може единствено да се изживее, за него не може да се опише, не може различен да го разбере. За момента, в който вървяхме един към различен и се погледнахме, знаем единствено аз и ти. Минахме през доста, и хубаво, и неприятно, преодоляхме компликациите дружно и изплувахме от дъното двамата с теб, хванати за ръце. Ставахме по-силни всякога. И ето ни през днешния ден, щастливи, пред най-близките ни, ти и аз още веднъж, по-добри, по-силни, по-влюбени. Обичам те, Мише! Благодаря, на Господ, че те открих толкоз бързо в живота си, благодаря, че те има! И дано това бъде началото на всичко красиво, което ни чака дружно! ", написа бъдещата младоженка към видеото.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР