Моделът на управление на страната е изчерпан. Нужно е обединение

...
Моделът на управление на страната е изчерпан. Нужно е обединение
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Моделът на управление на страната е изчерпан

Моделът на ръководство на страната е привършен. Нужно е обединяване към няколко хрумвания, в дълготраен проект, за развиване на страната. Това сподели пред БНР националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Жельо Бойчев, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той добави, че Българска социалистическа партия е в подготовка на опция за развиване на страната и радикална смяна на обществено – икономическия модел на ръководство на страната, имайки поради „ Визия за България ”.

„ По отношение на системата на опазването на здравето, ние имаме опция за развиването му. Това, което ни се предлага от ГЕРБ освен не взема решение проблемите в бранша, в противен случай, потъваме още повече. И двата модела на Кирил Ананиев са неверни. Първият, за демонополизацията на НЗОК, не взема решение казуса, който извежда, че нямало пари за здраве, тъй като демонополизирането на касата не дава в допълнение средства, а ги понижава. Тогава ще се стигне до обстановка да има здравни каси за небогати и за богати. Вторият модел, който се предлага, ще промени солидарния здравен модел и ще го направи осигурителен. Сега оферират още 800 милиона за опазването на здравето, без да са стегнали разходването на средствата ”, съобщи Жельо Бойчев.

Според него, сега, има бели петна на цели територии в България, където хората са затруднени, като достъп до опазване на здравето, поради липса на лечебни заведения. Това е и ограничаване на конституционното им право.

По тематиката за хвалбата на премиера, че имало разкриваемост на контрабандата, Бойчев попита къде са контрабандистите. Същевременно няма по-високи доходи от контрабандата. Според него, сега, има тежка политическа рецесия.

Той разяснява и митинга на майките на деца с увреждания като съобщи, че е непоносим опитът на държавното управление да опълчва разнообразни групи хора с увреждания - едни на други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР