Моделът на управление на Европейския съюз е авторитарен, работи със

...
Моделът на управление на Европейския съюз е авторитарен, работи със
Коментари Харесай

Марин Льо Пен: Европа греши, че води Студена война срещу Русия

Моделът на ръководство на Европейския съюз е властнически, работи със закани и шантаж, а икономическите и обществените резултати са пагубни. Това съобщи Марин Льо Пен водачът на френските националисти „ Национален общ брой ” по.

„ Европейският съюз отслабва, желая да спася Европа – да върна силата й, сигурността на нациите, които съставляват Европа и да основа съдружие сред страните, където свободно, по избор да вземат участие в планове, защитавайки ползите на народите си. Искам да се спре това заливане от мигранти и ние сами да решим дали желаеме да одобряваме хора, всеки самичък да взема решение за себе си, а това към този момент не е допустимо поради Европейската комисия ”, разяснява водачът на френските националисти.

Според нея политиката на Европейски Съюз по отношение на мигрантите е нездравословна за държавите-членки, тъй като Европа няма сили да интегрира всички, бягащи от войната в Близкия Изток. Льо Пен съобщи, че във Франция има над 7 млн. души, които са под границата на бедността, а държавното управление не се е погрижило за тях.

„ Европейският съюз е колонизиран от немците, всички длъжностни места в Съвета, в Комисията и в Парламента са колонизирани от немците. Какво вършат те – пазят своите ползи. Европейски Съюз беше мир, в този момент виждам единствено спорове и икономическа война ”, съобщи Льо Пен.

Марин Льо Пен разяснява я, където хората също са недоволни от високите цени на горивата. По думите й Европейската комисия изисква от държавното управление да приложи ограничения върху покупателната дарба, а това оказва въздействие върху междинната класа.

„ Цените на горивата е увеличена приблизително със 70% поради налози. Французите не могат да се оправят към този момент с това и демонстрират своя протест против това държавно управление, което прави дарове на богатите, само че напълно не помни добруването на народа ”, сподели Льо Пен.

Лидерът на френския „ Национален общ брой ” съобщи, че не съжалява за заема, който е изтеглила от Русия, тъй като нито една европейска банка не й е отпуснал подобен.

„ Аз почитам Русия, считам, че Европа бърка, че се води Студена война против Русия. Всички имаме общия интерес да сътворяваме икономическа и стратегическа връзка с Русия, Русия не е заплаха. Не Русия пристигна във Франция да убива хора, а „ Ислямска страна ”. Аз желая да имам положителни взаимоотношения със Съединени американски щати, Русия, Китай или Индия, само че без да сме под властта на едни или други ”, разяснява Льо Пен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР