Моделът на американското сп. „Плейбой” Карън Макдугъл разказа за връзката

...
Моделът на американското сп. „Плейбой” Карън Макдугъл разказа за връзката
Коментари Харесай

Момиче на Плейбой разкри как Тръмп изневерил на Мелания

Моделът на американското сп. „ Плейбой” Карън Макдугъл описа за връзката си с Доналд Тръмп, която била употребявана двегодини откакто милиардерът се оженил за третата си брачна половинка Мелания и към този момент имал детв, заяви изданието „ Нюйоркър”.

Разделени дружно: Мелания и Доналд след сексскандала

Тръмп изнасилил Ивана от болежка и гняв, щерка им му се подигравала

Приятелят на Карън Джон Кроуфърд предал на „ Нюйоркър” шест написани на ръка листа, в които Макдугъл разказва по какъв начин се е срещнала с Тръмп и какви са били връзките й с него.

Двамата се срещнали на тържество в имението на „ Плейбой” през юни 2006. Разменили си телефоните и почнали да поддържат връзка. След това се видели уединено в бунгало на хотел в Бевърли хилс. „ Бях толкоз разчувствана! Харесаха ми мозъкът и очарованието му. Такъв вежлив мъж”, написа Макдугъл.

The National Enquirer bought the rights to Karen McDougal’s story about her affair with Donald Trump, but never published it. It’s a practice known in the tabloid industry as “catch and kill”: https://t.co/t0YetIhDHQ pic.twitter.com/OgXK8UrtOm
— The New Yorker (@NewYorker) February 16, 2018
Двамата си поговорили към два часа, след това „ се съблекли и се заели със секс”. След това Тръмп предложил пари на младата жена, само че тя отказала. „ Погледнах го и почувствах отчаяние. И споделих: „ Не, благодаря, не съм такова момиче”.

Малко преди президентските избори в. „ Уолстрийт джърнъл” заяви, че доближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на Макдугъл 150 хиляди $, с цел да си мълчи за връзките си с президента.

По-късно същото издание заяви, че юристът на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 хиляди $ на някогашната порноактриса Стефани Клифърд в границите на извънсъдебно съглашение за неразгласяване на връзката й с Тръмп. И двете информации са опровергани от Белия дом. ю

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР