Моделът Моника Валериева, от чийто дом в столичния Студентски град

...
Моделът Моника Валериева, от чийто дом в столичния Студентски град
Коментари Харесай

Валериева за обира: Видях бикините си до секс играчките, а малкото ми коте... ВИДЕО

Моделът Моника Валериева, от чийто дом в столичния Студентски град бяха откраднати над 92 хиляди евро и полезности, приказва за първи път след трагичната преживелица.

Крупен грабеж в дома на Моника Валериева за към 400 000 лв.! ВИДЕО

"Случаят е характерен, не е тъкмо естественият грабеж ", изясни тя пред bTV.

"Аз съм човек, макар че съм в общественото пространство, комуникиращ с доста малко хора. Което ще рече, че може би се касае за непосредствен човек от моето обграждане.

Изплаших се, тъй като са влизали в дома ми и тъй като разбрах, че са ме следили и тъй като си видях бикините до секс играчки, примерно, по тази причина се изплаших. Мисля, че е задоволителен мотив да влезеш на мястото, на което живееш от 8-9 години, и да завариш всичко е ей-така ", добави тя.

"Вратата ми беше заключена толкоз пъти, колкото аз я бях заключила. И ние я отворихме с ключа си, без да има никакъв проблем. Най-вероятно се касае за фалшифициран ключ.

Просто ми нямаше най-ценните движимости. Имам към момента скъпи движимости вътре, само че те са взели най-ценното, което може да се вземе ", добави Валериева и посочи, че става въпрос за два часовника, много бижута на една съответна марка, които при продажба нямат стойност.

"Те се равняват при закупуването им на 200 000 лв. и 92 000 евро в кеш ", сподели тя.

На въпрос от кое място са тези пари, Валериева отговори:

„ Мен Национална агенция за приходите не ме проверява. Аз съм се осчетоводила, счетоводството ми е изпратило контракта. Плащам си налозите.

Национална агенция за приходите проверява ограбената Моника Валериева

Писаха, че съм безработна. Не съм безработна, аз имам компания, имам три компании, работя…

Аз в никакъв случай, като едно мъдро момиче, не бих предоставила желаната сума, която ми липсва, или нещо такова, в случай че не мога да потвърдя приходите си.

Може би доста хора, които ме афишират за глупава, че съм си държала парите по този начин, че даже милионерите не си държат парите по този начин, да го регистрират както желаят. Аз знам за себе си, това не може да ме бутне по никакъв метод ".

Нищо от откраднатото не е било застраховано. Парите в кеш са били за кола, изясни Моника Валериева.

Попитана дали подозира някого за обира, тя отвърна:

„ За страдание, след диалога ми с полицията, които ми обясниха, че е обикновено да имам някакъв посттравматичен стрес и да съм по този начин сега, ми споделиха, че най-вероятно става въпрос за близкия ми кръг, само че работят по всички версии, в това число групировки, които се занимават с обири, и нямат нищо общо с близкия ми кръг.

Версия разкри кой е в дъното на обира за 400 бона от вкъщи на Валериева

Аз се колебая във всички, не пребивавам естествен живот сега. Аз споделям с 5 индивида и се колебая във всички тях, а не желая, тъй като те са ми най-близките хора и е доста необичайно. Объркано е...

Аз се веселя, че съм жива и здрава, че котето ми е добре, колкото и необичайно да е за хората за котката ми.

Моника Валериева в болница след обира!

Пари се изкарват, бижута се купуват, аз съм ги имала, не ми е някакъв култ, че съм ги изгубила. Да, за множеството хора е голяма сумата и за мен е голяма сумата, само че това е животът – случва се ".

Задържани към момента няма.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР