Моделът Линда Еванджелиста твърди, че бившият ѝ съпруг Жералд Мари

...
Моделът Линда Еванджелиста твърди, че бившият ѝ съпруг Жералд Мари
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста твърди, че е била малтретирана от бившия си съпруг

Моделът Линда Еванджелиста твърди, че някогашният ѝ брачен партньор Жералд Мари я е малтретирал по време на петгодишния им брак.58-годишният канадски супермодел е била омъжена за 73-годишния Жералд Мари, когато той е началник на Elite Model Management, съобщаваДейли Мейл.

Миналата година се твърдеше, че по време на брака им тойе ръководела= " гнусна секс " мрежа в границите на неговата интернационална организация за модели - където се твърди, че е изнасилил повече от дузина модели на 14-годишна възраст.

Обвинителите настояват също, че французинът им е давал всекидневно кокаин, с цел да ги поддържа слаби по време на насилието - една от хипотетичните жертви споделя, че й е бил " постановен " флакон с опиат дневно, под предлог, че е с цел да поддържа тежестта си.

Обсъждайки връзката им в документалния филм на Apple TV+ " Супермоделите ", Еванджелиста споделя: " Научих, че може би съм била в неверна връзка.

По-лесно е да кажеш, че се отказваш от връзка, в която има принуждение, в сравнение с да го направиш. Разбирам тази концепция, тъй като я изживях. Ако ставаше въпрос единствено за това да кажеш: Искам бракоразвод, сбогом... за жалост, не става по този начин ".

През 2020 година Жералд Мари беше упрекнат в обезчестяване и полово принуждение от седем дами, като Еванджелиста призна, че има вяра на изказванията им и в същото време похвали " смелостта и силата " им.

В документалния филм тя декларира: " Благодарение на силата на всички тези дами, които излязоха напред, те ми дадохакураж да приказвам в този момент. Много бих желал да има правдивост. Бих желала такива като него да се замислят и да се опасяват, а дамите да знаят, че не са сами ", сподели тя.

По-рано този месец Еванджелиста разкри, че преди пет години е била диагностицирана с рак на гърдата и умерено се е подложила на двойна мастектомия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР