Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка катастрофа с поп

...
Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка катастрофа с поп
Коментари Харесай

Родителите на потрошената моделка Кристин молят всички добри хора за помощ, за да вдигнат красивата си дъщеря отново на крака

Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка злополука с поп изпълнителката Дивна, има потребност от средства, с цел да се възвърне изцяло. Семейството й се обръща с молба към всички положителни хора, които могат да й оказват помощ, написа dnes.bg.

" Кристин към този момент два месеца се бори да се възвърне от ужасния случай, след който съществено пострадаха и двата крайници. Тя претърпя голям брой интервенции както в България по този начин и в Турция, където единствено през последния месец и бяха направени общо 5 интервенции за слагане импланти в бедрената кост, таза и коляното както и пластики на двата крайници ", написаха околните й в писмо до медиите.

" За страдание са нужни още много средства (приблизително 65 000 евро) за нейните бъдещи интервенции и рехабилитации в чужбина, които подсигуряват 100% възобновяване й. Нейното семейство няма финансова опция да продължи напред процедурите и по тази причина се обръщат към всички положителни хора ", се споделя още в писмото до медиите.

Близките й се надяват на помощ, с която Кристин да се върне към естествения си живот и да стъпи крепко на краката си.

Те припомнят, че тя е един от най-успешните български модели, която за две години е работила на няколко континента за огромни международни клиенти като.

Кристин Илиева пострада тежко в злополука на 12 март, зад кормилото на смазания автомобил бе певицата Дивна, която не пострада при случая.

Кристин бе с заплаха за живота, с тежки фрактури на двата крайници и разкъсвания на десния.

Ето и дарителската й сметка:

КРИСТИН ЦВЕТОЗАРОВА ИЛИЕВА
BG70FINV91501317158471


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР