Моделът Кейти Пайпър подкрепи онлайн призив в подкрепа на майката,

...
Моделът Кейти Пайпър подкрепи онлайн призив в подкрепа на майката,
Коментари Харесай

Звездата от ITV Loose Women Кейти Пайпър дарява £1000 в подкрепа на майка, пострадала при химическата атака в Clapham

Моделът Кейти Пайпър поддържа онлайн апел в поддръжка на майката, ранена при химическата офанзива в Clapham. Звездата от The Loose Women, самата тя жертва на ужасяваща офанзива с киселина, подари £1000 за набиране на средства за дамата, която е претърпяла евентуално изменящи живота пострадвания. Кейти също по този начин прикани своите 1,1 милиона почитатели в Instagram да копаят надълбоко.

Споделяйки детайлности за страница в GoFundMe – която нощес събра повече от £37 000 – Кейти, на 40, сподели: „ Възстановяването е дълго и те би трябвало да доближат задачата си и оттатък нея. “ Нейната благотворителност се прояви, когато полицията през вчерашния ден претърси река Темза за обвинен Абдул Езеди, 35.

Смята се, че афганистанският емигрант от Нюкасъл е налял някогашната си партньорка, 31, и двете й дъщери, на възраст осем и три, с корозивно алкално вещество. Той избяга след офанзивата на 31 януари, само че макар голямото търсене не е открит. Сега детективите считат, че Езеди, който е получил рана на лицето, до момента в който е правил н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР