Моделът Катрин Вачева неведнъж е доказвала, че умее да привлича

...
Моделът Катрин Вачева неведнъж е доказвала, че умее да привлича
Коментари Харесай

С тези СНИМКИ Катрин Вачева нагорещи мрежата

Моделът Катрин Вачева нееднократно е доказвала, че умее да притегля вниманието върху себе си, изключително когато показва съвършените си ограничения. Прави го за следващ път и то повече от предизвикателно.

Атрактивната манекенка, която в края на предходната година получи серия от оценки, в това число и приз за „ Най-добър Модел ” за 2018-та на блестящата гала „ Знаменитост на България 2018 ”, качи в мрежата серия от горещи фотоси, на които се вижда, че е във ваната, където си играе с пухкава сапунена пяна.

„ Неделята било ден за баня... enjoy it ”, написа моделката с типичното си обилно възприятие за комизъм.

Разбира се, бяха нужни няколко минутки, с цел да завалят и горещите мнения, които обаче не прекрачват положителния звук.

Публикацията си Катрин качи единствено няколко дни, след свое телевизионно посещение на тематика „ Лъжем ли в обществените мрежи ” и като че ли образно сподели какво е да си достоверен.

В предаването хубавицата приказва за опашатите неистини, стартирани с лека ръка във виртуалното пространство; по тази причина по какъв начин дамите всеобщо се показват по един метод, а в реалност са напълно разнообразни като визия.

show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР