Моделът издържа до 45 дни на батерия, благодарение на хибридния

...
Моделът издържа до 45 дни на батерия, благодарение на хибридния
Коментари Харесай

Lenovo Watch X Plus – премиум смарт часовник с екстри

Моделът устоя до 45 дни на батерия, с помощта на хибридния си дизайн, водоустойчив е, с железен корпус, има римски циферблат и барометър

Lenovo Watch X Plus съставлява хибриден смарт часовник с аналогов циферблат и OLED екран

Макар и не толкоз бързо като умните телефони, смарт часовниците последователно заемат своето място измежду модерните носими аксесоари на актуалния консуматор. За това свидетелстват и данните от анализаторските компании, които демонстрират наклонност на растеж в продажбите на сходни устройства.

Обявеният по-рано тази година Lenovo Watch X Plus преодолява един значителен минус на нормалните смарт часовници, а точно – късото време за самостоятелна работа. По създание, този модел съставлява хибриден часовник с аналогов циферблат и OLED екран под него, като с помощта на това се реализира доста по-дълъг живот на батерията с потенциал 600 мАч – до 45 дни.

Lenovo Watch X Plus, предлаган на промоция в онлайн магазина Cafago (за $56,44 с ваучър за отстъпка L090PB ), надгражда опциите на своя предходник Lenovo Watch X и по-конкретно – с римски числа и датчик за атмосферно налягане (барометър). Налични са още жироскоп, геомагнитни и сърдечни датчици и даже опция за ръководство с жестове.

Lenovo Watch X Plus има грациозен дизайн, което значи, че можете да го носите на всички места

Подобно на Watch X, моделът Plus е водоустойчив (на дълбочина 80 метра), дисплеят му е предпазен със сапфирено стъкло, до момента в който корпусът е изработен от здравна неръждаема стомана 316L. Освен това има грациозен, съвременен дизайн, което значи, че можете да го носите на всички места, освен във фитнес залата, при спортуване или туризъм.

Ето систематизирано главните функционалности на Lenovo Watch X Plus:

Водоустойчивият Lenovo Watch X Plus може да работи със смарт телефони под ръководство на Android и iOS, т.е. с всички известни устройства на пазара, като комуникира с тях през Bluetooth интерфейс с обсег 15-25 метра. На процедура, този грациозен часовник комбинира всички функционалности, които са нужни за професионален часовник и фитнес тракер.

Корпусът на Lenovo Watch X Plus е изработен от здравна неръждаема стомана 316L

Дали си коства да купите Lenovo Watch X Plus? Определено „ да ”! Това е премиум артикул, който за разлика от други фитнес тракери, е водоустойчив (8ATM), оборудван с висококачествено сапфирено стъкло, барометър, екран за сърдечен темп и доста други потребни функционалности.

Lenovo Watch X Plus се предлага сега на доста преференциална цена в онлайн магазина Cafago. При въвеждане на ваучър L090PB можете да купите със сериозна отстъпка модела – единствено за €56,44 в интервала до 15 октомври, до момента в който оповестената публична цена €85,79. Смарт часовникът е разполагаем за поръчки в два цвята – черен и сребрист – с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР