Моделът издържа 20 дни в режим стендбай, следи прецизно сърдечния

...
Моделът издържа 20 дни в режим стендбай, следи прецизно сърдечния
Коментари Харесай

Amazfit Verge Lite – очертава се нов хит при смарт часовниците

Моделът устоя 20 дни в режим стендбай, следи точно сърдечния темп и демонстрира живи изображения на цветния AMOLED екран

Amazfit Verge Lite разполага с 1,3-инчов пъстър AMOLED екран с резолюция 360х360 пиксела

Смарт часовниците притеглят консуматори с разнообразните си функционалности, потребни при спортуване, развлечения, другарство и даже по време на сън. Но една от най-ценните благоприятни условия безспорно е следенето на сърдечния темп.

Новият модел Amazfit Verge Lite на Huami – бранд, предлаган от Xiaomi, с над 17% дял от пазара на смарт часовници, идва с прецизни оптични датчици за следене на сърдечния пулс и на атрактивна цена от $89,99 в онлайн магазина GeekBuying с ваучър за отстъпка 3ZVISKOC (обявената цена на уеб страницата е $99,99, т.е. отстъпката е $10). В момента тече акцията за предварителни поръчки на модела.

AMOLED екран с живи цветове

Това е устройство с 1,3-инчов пъстър AMOLED екран, който демонстрира „ живо ” изображение и основава прелестно чувство при носене на китката. Дисплеят е сензорен, с висока резолюция 360х360 пиксела, защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3 и покритие против пръстови отпечатъци, резистентен на надраскване и елементарен за разчистване.

Новият смарт часовник Amazfit Verge Lite е разполагаем в сив и бял цвят

Следи непрекъснато сърдечния темп

Моделът Amazfit Verge Lite употребява ново потомство високо-прецизни оптични датчици и логаритми за по-точен мониторинг на сърдечната активност, при понижена консумация на сила от устройството. Смарт часовникът е кадърен да следи непрекъснато сърдечния темп и да сигнализира незабавно своя собственик посредством трептене, в случай че засече притеснителни отклонения от нормите.

7 режима за спортуване

Смарт часовникът на Huami идва със 7 спортни режима, тъй че да обезпечи мечтаната информация при разнообразни физически интензивности – бягане, разходка, колоездене и други занимания, включително навън или във фитнеса. Данните от часовника, генерирани в действително време, оказват помощ за развиване на верни привички при спортуване. В допълнение, двойното GPS и Glonass позициониране разрешава тъкмо следене на маршрута и изминатото разстояние, респ. изгорените калории.

Amazfit Verge Lite оказва помощ за създаване на верни привички при спортуване и деен метод на живот

Издържа 20 дни с едно зареждане

Не е елементарно да бъде продължен животът на батерията в устройство с толкоз доста функционалности, само че Huami е постигнала това в новия Amazfit Verge Lite – той устоя 20 дни в стендбай режим с едно зареждане на батерията с потенциал 390 мАч, с помощта на датчиците с ниска консумация и усъвършенстваните логаритми за работа на устройството. За съпоставяне, версията Amazfit Verge устоя 5 дни на батерия. Когато е включен GPS-ът, смарт часовникът може да работи 40 часа без спиране в спортните режими – това се реализира, с помощта на 28-нм GPS чип на Sony с ултра-ниско напрежение.

Грижовен за съня ни

Освен за физическата интензивност, смарт часовникът следи и качеството на съня. Ако го оставите на ръката си нощем, той ще „ следи ” по какъв начин спите и ще проучва данните, събирани от датчиците. Ако пък се заседите дълго време на едно място, умното устройство ще ви подсети да се раздвижите посредством трептене.

Amazfit Verge Lite се доставя с лесна за разчистване каишка от силиций и поликарбонат

Още потребни функционалности

Наред с всичко казано дотук, Amazfit Verge Lite предлага още няколко потребни функционалности. Така да вземем за пример, устройството осведоми за позвънявания и известия от смарт телефона – бил той Android или iPhone. Освен това смартчасовникът демонстрира данни за времето плюс, несъмнено, информация за точното време. С него можете да управлявате музиката на смарт телефона си, а също по този начин да получавате подсещания за идни събития, срещи и други задължения.

Смарт часовникът се доставя с лесна за разчистване каишка от силиций и поликарбонат в сив цвят. Устройството е водоустойчиво по стандарта IP68, поддържа интерфейс на британски език и идва с безжична технология Bluetooth 5, спрямо 4.2 за модема Amazfit Verge. Тежи единствено 43,8 грама с каишката, а в комплекта са включени още захранваща база с кабел и документи.

Можете да купите новия шлагер при смарт часовниците тук: Amazfit Verge Lite – на цена от $89,99 с ваучър за отстъпка 3ZVISKOC и безвъзмездна доставка, според изискванията на онлайн магазина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР