Моделът има голям 5,5-инчов екран с резолюция FHD, осемядрен процесор

...
Моделът има голям 5,5-инчов екран с резолюция FHD, осемядрен процесор
Коментари Харесай

ZTE V5 – смартфон с 3D ефект, видим с просто око

Моделът има огромен 5,5-инчов екран с резолюция FHD, осемядрен процесор Snapdragon, значително памет и цена, която наподобява неустоима за тези параметри

5,5-инчовият FHD екран на ZTE V5 демонстрира 3D образен резултат, който се вижда с просто око

Докато киното сполучливо се трансформира в 3D и като че ли очилата, които феновете носят по време на прожекциите, не пречат на преживяването, то триизмерната картина на екрана на тв приемника или мобилното устройство си остава екзотика – може би точно поради нуждата от очила. Но на пазара има и устройства, които оферират 3D резултат и без специфични очила.

С рекламация за триизмерно усещане на изображенията с просто око е смарт телефонът ZTE V5 , който се предлага в онлайн магазина Cafago с огромна отстъпка, наред с доста други атрактивни като цена артикули в границите на акцията 11.11. Моделът може да се купи сега на цена от €70,99 с ваучър за отстъпка L373PZ (обявената цена без ваучър е €76,69), годен до 15 декември.

ZTE V5 има грациозен дизайн, с тъничък корпус и сребрист цвят

Китайският производител е вградил в екрана на своя смарт телефон технология за 3D образен резултат, който потребителите могат да усетят с просто око, без да поставят очила. Едва ли ще се почувствате като в киносалона, само че въпреки всичко това е една занимателна екстра, която надгражда така и така положителните характерности на този модел, поради много скромната му цена.

ZTE V5 е стабилен смарт телефон с огромен 5,5-инчов екран с резолюция Full HD 1920х1080 пиксела, затрупан с 2.5D извито стъкло, който пасва комфортно на дланта и може да се употребява даже с една ръка от някои консуматори. Триизмерният резултат, забележим с просто око, се реализира с помощта на вградената в екрана 3D „ диафрагма “. Предна камера за селфи с резолюция 5MP и двойна съществена камера 13MP допълват образните преживявания с устройството.

ZTE V5 се доставя в комплект със зарядно, кабел и управление за потребителя

Този смарт телефон стъпва на чипсет от реномирания разработчик Qualcomm – осемядрен Snapdragon 617 на тактова периодичност 1,51GHz, който работи в тандем с 3GB оперативна памет, до момента в който непрекъснатата флаш-базирана памет е 32GB, с опция за уголемение с mciroSD карти с потенциал до 128GB. Скенерът на пръстов отпечатък е ситуиран начело и подсигурява сигурността на достъпа до смарт телефона, а батерията има потенциал 3000 мАч. Смартфонът е с два слота за сим карти и работи в мрежи 2G, 3G и 4G.

ZTE V5 Naked Eye 3D   е наличен за покупки на цена от €70,99 с ваучър за отстъпка L373PZ и безвъзмездна доставка за клиенти в България от онлайн магазина Cafago.

Ергономичните слушалки-тапи Sennheiser CX180 In-ear Headphones изолират дейно външните шумове

Ако не разполагате с подобаващи слушалки за смарт телефона, можете да разгледате Sennheiser CX180 In-ear Headphones . Това са жични слушалки във тип „ тапи “, които изолират дейно външните шумове, имат ергономичен дизайн и заздравен бас. Честотният им диапазон е 20 – 20 000Hz, а чувствителността е 110 dB. Дългият 1,2 метра кабел приключва със общоприет 3,5-мм жак.

Sennheiser CX180 In-ear Headphones са налични за покупка на цена от €11,99 с ваучър за отстъпка L5411V и безвъзмездна доставка до България от онлайн магазина Cafago.

Отстъпки до 80% е оповестил Cafago в границите на капанията 11.11 Shopping Carnval

Потребителите на този онлайн магазин могат да се възползват и от голям брой други оферти на понижени цени в границите на акцията 11.11 Shopping Carnval , която тече сега. Cafago дава обещание отстъпки до 80%, игра с опция за подарък – смарт часовник-телефон, покупка на три продукта за 9,9 евро, промоции от топ марки, горещи предложения, предложени артикули и други
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР