Моделът идва с първия в света 7,3-инчов гъвкав дисплейСмартфон и

...
Моделът идва с първия в света 7,3-инчов гъвкав дисплейСмартфон и
Коментари Харесай

Galaxy Fold дефинира нова категория мобилни устройства

Моделът идва с първия в света 7,3-инчов еластичен екран

Смартфон и таблет, сгънати в едно. Galaxy Fold, разработван в продължение на осем години, е категория самичък по себе си (източник: Samsung)

Samsung разкри дълго чакания Galaxy Fold – революционно сгъваемо устройство, създаващо напълно нова мобилна категория. Моделът разполага с първия в света 7,3-инчов Infinity Flex Display, който се сгъва в плътно устройство с екран от горната страна на капака.

Galaxy Fold предлага нов метод за осъществяване на доста задания, гледане на видеоклипове, игри и други приложения, създавайки потребителски прекарвания и благоприятни условия от последващо потомство, подчертаха от компанията.

Samsung написа идната глава в историята на мобилните нововъведения, променяйки визиите за това какво е допустимо при смарт телефоните, съобщи Ди Джей Кох, президент и основен изпълнителен шеф на отдела по ИТ и мобилни връзки в компанията.

Смартфон и таблет, сгънати в едно. Galaxy Fold, разработван в продължение на осем години, е категория самичък по себе си. Той разрешава на потребителите да вършат неща, които до този миг не можеха да вършат с елементарен смарт телефон.

Galaxy Fold се отваря безпрепятствено и естествено, като книга (източник: Samsung)

Вътрешният екран не просто се огъва. Той се сгъва. Сгъването е по-интуитивно придвижване и по-трудна иновация за имплементиране. Samsung изобрети нов полимерен пласт и сътвори екран с към 50% по-тънък от нормалния екран на смарт телефона.

Благодарение на нов сгъваем механизъм, Galaxy Fold се отваря безпрепятствено и естествено, като книга, и се затваря в плоско и плътно устройство с един клик. За да реализира това, Samsung проектира комплицирана еластична връзка с голям брой съединителни детайли, която е невидима, с цел да се резервира елегантният тип на устройството.

Galaxy Fold трансформира екрана си, с цел да е най-удобен за другите сюжети на потребление (източник: Samsung)

Сензорът за пръстови отпечатъци се намира в профил, където палецът се слага естествено, тъй че устройството да се отключва елементарно. Двете акумулатори и съставените елементи са отмерено разпределени, вследствие на което Galaxy Fold се усеща пропорционално и симетрично в ръцете.

Galaxy Fold трансформира екрана си, с цел да е най-удобен за другите сюжети на потребление – позвънявания, писане на текстове и други действия, осъществени с една ръка, наред с нови благоприятни условия за мултитаскинг и гледане на презентации, цифрови списания, филми и наличие с добавена действителност.

 

Моделът идва и с неповторим потребителски интерфейс с доста прозорци по едно и също време и приложения без спиране, които автоматизирано се появят там, където ги оставите. Samsung работи взаимно с Гугъл и разработчиците на Android, с цел да подсигурява на потребителите, че обичаните им приложения и услуги са налични за UX на Galaxy Fold.

Galaxy Fold разчита на мощен AP чипсет от последващо потомство и 12GB RAM за скорост на работа, както при PC, и усъвършенствана система за двойна батерия. Той може да зарежда себе си и второ устройство по едно и също време посредством Wireless PowerShare, до момента в който е обвързван с нормално зарядно.

Galaxy Fold в сгънато положение – грациозен и мистериозен (източник: Samsung)

Камерата се приспособява към разнообразни функционалности и действия. Независимо от метода, по който потребителят държи или сгъва устройството, камерата ще бъде в подготвеност да снима сцената. Тя има шест обектива – три на гърба, два от вътрешната страна и един на капака.

Същевременно Galaxy Fold е портал за цяла система от свързани устройства и услуги, създадени от Samsung през годините, включително Samsung DeX за по-висока продуктивност, Bixby за повече просветеност, Samsung Knox за сигурност на данните, Samsung Pay за мобилни заплащания и Samsung Health за мониторинг на здравето.

Иновативният Galaxy Fold ще бъде разполагаем на пазара през второто тримесечие на годината. Цената на устройството не беше обявена от корейския производител.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР