Моделът идва с общо три камери, елегантен дизайн, мощна батерия

...
Моделът идва с общо три камери, елегантен дизайн, мощна батерия
Коментари Харесай

А1 започва да предлага смартфона Lenovo A6 Note

Моделът идва с общо три камери, грациозен дизайн, мощна батерия и огромен екран
Новият смарт телефон Lenovo A6 Note към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа на А1. Моделът може да бъде закупен в магазините на телекома или онлайн на a1.bg за 1,99 лв. на месец или за 29,99 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.

Lenovo A6 Note има изчистен и грациозен дизайн, следвайки трендовете на пазара. Дисплеят е с величина от 6.09 инча, със съответствие на страните от 19.5:9. Екранът е IPS LCD с HD+ резолюция, като по отношение на екрана той заема 88% от корпуса на устройството. В горната част на екрана се намира минималистичен отвор с капковидно изрязване, като в него е ситуирана 5 MP селфи камера. Тя разполага с функционалности, поддържани от изкуствен интелект, измежду които е режимът AI Beauty.

Двойната камера, ситуирана на задния панел, включва 13 MP (f/2.0) главен датчик, който снима изображения с положителни елементи, контрастност и светлина. Втората камера съставлява 2 MP (f/2.4) датчик за дълбочина, като с нейна помощ се прибавя „ боке ” резултат към изображенията. Задната камера разполага с AI функционалности, поддръжка на HDR технология, режими за снимане на панорамни и портретни изображения, автофокус и режим за снимане на видео във FHD резолюция с до 30 фрагмента в секунда.

Lenovo A6 Note включва още осемядрен процесор Mediatek MT6762 Helio P22, построен по 12-нанометрова архитектура и 3 GB оперативна памет. Функциите с изкуствен интелект, които чипсетът дава, усъвършенстват процесите и спомагат за енергийната успеваемост на смарт телефона. Хардуерът се добавя от памет за предпазване от 32 GB, както и PowerVR GE8320 графичен процесор, осигуряващ по-гладко гледане на видео и играене на игри. Паметта за предпазване може да се усили с microSD карта до 256 GB. Тя може да се сложи в един от трите слота, с които моделът разполага.

A6 Note е оборудван с огромна батерия с потенциал от 4 000 mAh, с функционалност за бързо зареждане с до 10 W. Според производителя тя обезпечава задоволителен заряд за двудневна работа единствено с едно зареждане. Смартфонът има функционалност за лицево различаване и датчик за пръстови отпечатъци, който е ситуиран на задния панел на модела. Lenovo A6 Note работи с операционна система Android 9 Pie, която дава редица функционалности за персонализация и улеснение в интерес на потребителите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР