Моделът и водеща Гери Дончева май е бременна, забеляза HotArena.

...
Моделът и водеща Гери Дончева май е бременна, забеляза HotArena.
Коментари Харесай

Гери Дончева бременна от шеф на болница?

Моделът и водеща Гери Дончева май е бременна, видя HotArena. В последните няколко месеца брюнетката не разгласява свои фотоси в цялостен растеж, а единствено в непосредствен проект. За Нова година Гергана се осмели да се покаже в дълга алена рокля, която загатва заобления й стомах. След няколко месеца хубавицата ще навърши 37 години, само че към момента няма свои деца.

От 3 години тя има връзка с изпълнителния шеф на болница „ Сердика ” Емил Янков. Той има две деца от предходния си брак, само че желае да има още от подчинената си, която работи като експерт по реклама и пиар в клиниката му. Дончева очевидно е напълняла, бюстът й също прелива и е по-голям от всеки път, което също навежда на мисълта, че чака бебе. Ако съдим по формите й, най-вероятно Гери е най-малко в шестия месец и ще роди някъде към своя рожден ден, който е през април, писа Уикенд.

Преди няколко години Дончева взе участие в шоуто „ Фермата ”, където претърпя мистериозна интервенция, която я принуди да изгуби дуела в предаването и да напусне шоуто. „ Минах през пъкъла, с цел да родя деца! ”, призна моделката в прощалното си писмо, само че никой не разбра какво е имала поради надарената кокона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР