Моделът и актриса Емили Ратайковски се слави като една от

...
Моделът и актриса Емили Ратайковски се слави като една от
Коментари Харесай

Емили Ратайковски - брюнетка или блондинка?

Моделът и актриса Емили Ратайковски се слави като една от сексапилните дами. Неслучайно тя набра известност за доста къс интервал от време. Запазената марка е кестенявата коса. Тя обаче реши да промени цвета на гривата си и ни сподели смяната. Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Мар 21, 2019 в 9:29 PDT

Емили показа фотоси в персоналния си профил в Инстаграм. Освен косата, облеклото също провокира доста мнения. Ратайковски " блесна " със сребристо палто, а под него се виждаше сутиен в същия колорит и пола с пискюли. Вижте тази обява в Instagram.
Yeehaw thanks Texas.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Мар 26, 2019 в 5:31 PDT

А в този момент да обърнем внимание на косата. Мнозина допуснаха, че моделката е с перука и в реалност не е минала за непрекъснато в тима на русокоските. Ратайковски и различен път е оставяла почитателите си в обществената мрежа в потрес, като е променяла цвета на косата си и то в много по-смел колорит. Най-запомнящият се цвят на косата беше в пурпурно.

Трябва да признаем, че каквото и да промени по себе си Емили излъчва съблазън и неслучайно е следвана от милиони почитатели в Инстаграм. И въпреки всичко - по какъв начин ви се вижда като русокоска... ще дадете ли едно " Да ".

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР