Моделът и актриса Емили Ратайковски е в центъра на нов

...
Моделът и актриса Емили Ратайковски е в центъра на нов
Коментари Харесай

Емили Ратайковски в центъра на нов скандал: Татуирала бебето си?

Моделът и актриса Емили Ратайковски е в центъра на нов скандал, откакто разгласява в Instagram фотография с " татуировки " в чест на сина си Силвестър - прякорът на бебето Слай е посочен на разнообразни елементи на тялото. Предполага се, че на фотографията е самата Емили, нейният брачен партньор Себастиан Биър-МакКлард и детето им Силвестър. Не се знае тъкмо какво е показано на фотографията: татуировки или просто рисунки.

Под обявата тя написа: Sly forever. Феновете ѝ не схванаха къде и чия е татуировката и допуснаха, че една от тях е нанесена върху тялото на бебето.

Това решение беше посрещнато с остри рецензии от почитателите:

„ Той е прекомерно дребен за татуировка”.

„ Много се надявам да не си татуирала детето”.

„ Не му ли е рано за татуировка?”

„ О, боже, тя си татуира детето!”

Самата Емили към момента не е дала отговор на мнения на почитатели. Емили Ратайковски не е за първи път в центъра на кавги, свързани с неправилното развъждане на бебето. По-рано тя бе подложена на критика за неспособността да се оправя с детето: Емили беше упрекната, че държи детето „ като чанта “ и се грижи повече за положителните фотоси, в сравнение с бебето да му е добре.

Емили Ратайковски и Себастиан Биър-МакКлард станаха родители за първи път през 2021 година След раждането на бебето моделката сподели на почитателите, че „ няма да разбере пола на детето до 18-годишната му възраст “, до момента в който той самият не ѝ каже, и добави, че желае да отгледа Силвестър без джендър стандартите, написа dariknews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР