Моделът и актриса Диляна Попова се озова в клетка. Причината

...
Моделът и актриса Диляна Попова се озова в клетка. Причината
Коментари Харесай

Затвориха Диляна Попова в клетка

Моделът и актриса Диляна Попова се озова в клетка. Причината не е поредна фотосесия на 37-годишната хубавица, а добра идея.

Звездата от „ Революция Z “ се затвори в поддръжка на националната гражданска самодейност за възбрана на добива на скъпи кожи в България.

„ 5 минути в клетка, с цел да се почувстваш в кожата на животно! “, написа към фотоси от митинг в профила си в Инстаграм тя.

Последователите на Попова в обществените мрежи я поддържаха. „ Благодаря, че давате глас на тези, които нямат собствен, с цел да се защитят! “ и „ Адмирации, Диляна, за тази прелестна идея! “, гласят част от мненията към фрагментите.

Съвсем скоро синеокият секссимвол ще се изправи още веднъж в зала „ Арена Армеец “, където ще влезе в ролята на телефонистката от крайморското градче, която излиза на злощастна среща с китариста Филип в мюзикъла по обичания на генерации българи филм „ Оркестър без име “. Близо година след формалната си премиера, продукцията ще бъде изиграна още веднъж на 23 октомври в София и два дни по-късно – в Пловдив.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР