Моделът HD830 отговаря на IP68 и военния стандарт MIL-STD-810G 516.6Ултраустойчивото

...
Моделът HD830 отговаря на IP68 и военния стандарт MIL-STD-810G 516.6Ултраустойчивото
Коментари Харесай

Adata HD830 – неразрушим външен хард диск

Моделът HD830 дава отговор на IP68 и военния стандарт MIL-STD-810G 516.6

Ултраустойчивото алуминиево тяло на HD830 е освен издръжливо при удари, само че устоява на напън, равностоен на тежестта на петдесет души

Ултраустойчив външен хард диск разгласи тайванският производител Adata. Новият модел HD830,  достъпен в два цветови нюанса – наследник и черен,  се нарежда като най-издръжлив ият все още корав диск на компанията.

Устройството разполага с извънредно здрав алуминиев корпус и трислойна структура, както и отбрана от прахуляк и вода, покриваща спецификациите на стандарта IP68. HD830 също по този начин дава отговор на условията на военния стандарт MIL-STD-810G 516.6 и може да издържи на напън до 3000 кг. Дискът разполага с противошокови датчици, които защищават устройството при инцидентни удари и трептения.

На процедура нерушим

Ултраустойчивото алуминиево тяло на HD830 е освен издръжливо при удари, само че устоява на напън, равностоен на тежестта на петдесет души, и на изпускане от височина до 1,22 м. Здравата трислойна структура включва и заздравен външен силиконов калъф в червен и наследник вид, удароустойчив буфер и вътрешна обвивка, която крепко придържа диска на мястото му.

Противоударни датчици

Вградените датчици стопират краткотрайно работата на HD830 при засичане на удар или изпускане, което понижава до най-малко опцията от щета в активността на устройството. Потребителите ще знаят, че датчиците са задействани, защото по време на предварителната защита LED знакът ще свети в алено, а при възобновяване на естествената работа на диска ще се появи синя светлина.

Здрав, моден и с огромен потенциал

HD830 разполага със здрав алуминиев корпус с релефна повърхнина, имитираща пясъчно покритие, и два устойчиви странични панела, които вършат устройството още по-защитено. В ерата на 4K Ultra HD видеоклиповете и огромния размер налично наличие, дискът на Adata предлага задоволително пространство с избор сред 2TB, 4TB и 5TB потенциал. Всичко това е съпроводено с 3-годишна гаранция от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР