Моделът е прахо- и водоустойчив според строгите изисквания на стандарта

...
Моделът е прахо- и водоустойчив според строгите изисквания на стандарта
Коментари Харесай

Ulefone Armor 3 – заякчен смартфон за екстремни условия

Моделът е прахо- и водоустойчив съгласно строгите условия на стандарта IP68, като също така има мощна батерия с потенциал 10300 мАч

Корпусът на устройството е направен от алуминиева сплав, подсилена от поликарбонат

Здравите и устойчиви на разнообразни въздействия смарт телефони са мощно мечтани от консуматори, които употребяват устройствата си по-тежки условия – когато са на градежа или практикуват рискови занимания. Един от известните производители, в чието портфолио има такива устройства, е Ulefone, а цените им този месец са много привлекателни.

Заякчен и сертифициран по стандарта за прахо- и водоустойчивост IP68 е смарт телефонът Ulefone Armor 3 , предлаган сега на цена от 226,45 евро в онлайн магазина Tomtop . Корпусът на устройството е направен от алуминиева сплав, подсилена от поликарбонат, като неповторимата форма предотвратява повредите при изпускане, удари и други нежелани въздействия.

Смартофът е прахо- и водоустойчивост по стандарта IP68

Същевременно, това е много мощен смарт телефон, оборудван с осемядрен процесор MT6763T (Helio P23), 4GB оперативна памет и 64GB непрекъсната. Ulefone Armor 3 дава огромен 5,7-инчов екран с резолюция FHD+, затрупан със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5. Универсална 21MP задна камера и 8MP селфи камера обезпечават мечтаното качество за фотоси и селфита. Всичко това се ръководи от настояща операционна система Android 8.1.

Можете да ползвате това устройство при всевъзможни условия

Голямо достолепие на Ulefone Armor 3 e и батерията с голям потенциал от 10300 mAh и бързо зареждане 9V/2A. Освен това моделът поддържа отключване с лицево различаване, наред с пръстовия отпечатък, за гарантиране на сигурноста на достъпа. Доставя се отключен за работа в публикуваните мобилни мрежи, включително 4G.

Можете да купите Ulefone Armor 3 на цена сега от 226,45 евро в световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка до България.

Power 5 се отличава с огромния си 6-инчов FHD екран

Още един забавен смарт телефон със същия бранд е Ulephone Power 5 , който коства сега 222,1 евро. Този модел има още по-голям, 6-инчов екран с резолюция FHD и съответствие на страните 18:9, а батерията е с невероятния потенциал от 13 мАч и бързо зареждане 5V/5A. Според производителя, моделът устоя цяла седмица с едно зареждане.

Фаблетът стъпва на осемядрен чипсет MT6763 и операционна система Android 8.1, има цели 6GB RAM и 64GB сторидж, с опция за уголемение с microSD карти с потенциал до 256GB. Нещо повече, разполага и с 4 камери – двойна съществена камера 21MP+5MP и двойна селфи камера 13MP+5MP.

Двойната съществена камера се вписва идеално в стила на смарт телефона

Дизайнът на Ulephone Power 5 основава чувство за хубост и мощ с изящното „ кожено “ покритие, което е съчетано съвършено с бляскав метал. Подобно на другия модел, налични са две технологии за гарантиране сигурността на достъпа до устройството – отключване на екрана с пръстов отпечатък или посредством различаване на разположение.

Можете да купите Ulephone Power 5 на цена сега от 222,1 евро в световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР