Моделът Диляна Попова е с нова половинка. След окончателната си

...
Моделът Диляна Попова е с нова половинка. След окончателната си
Коментари Харесай

Диляна Попова с нов мъж! Ето кой е той

Моделът Диляна Попова е с нова половинка. След окончателната си разлъка с Асен Блатечки, тя заживя с един от най-желаните ергени у нас – ресторантьора Лъчезар Захариев. 

Заедно с тях е и синът й Борил, който е от връзката й с артиста. Момчето се схваща прелестно с новия другар на майка си.

Тримата евентуално ще прекарат лятото на плаж " Перла “ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна. Допреди две години Лъчезар държеше хитовия " Баш Бара “ на къмпинг Градина, само че поради проблем с концесионерите предишното лято затвори.

Любопитното е, че негов съучастник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за огромната щерка на някогашния столичен кмет Елена. Захариев е и ръководител на Българската асоциация на заведенията.

Асен към този момент няма нова жена до себе си. Новият на Диляна е далеч по-състоятелен от артиста, кара мощен звяр БМВ и угажда на всички прищевки на обичаната си и на сина й Борил.

Диляна и Асен дълго време бяха в обтегнати отношения и се виждаха единствено поради Борил, а моделката потъна в меланхолия и призна, че минава през най-тежкия интервал в живота си, написа Галерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР