Моделът дава желаната продуктивност, без да жертва комфортаIPS панелът с

...
Моделът дава желаната продуктивност, без да жертва комфортаIPS панелът с
Коментари Харесай

Philips 241B8QJEB – монитор за професионалисти

Моделът дава мечтаната работливост, без да жертва комфорта

IPS панелът с FHD резолюция подсигурява високо качество на изображението

Нов 24-инчов екран Philips 241B8QJEB с резолюция Full HD предлага на експертите образното показване и инструментите за увеличение на продуктивността, които търсят.

Функции като SmartImage, IPS панелът и FHD резолюцията подсигуряват качеството на изображението, а новации като LowBlue Mode, Flicker-free и SmartErgoBase оферират комфорт за очите и тялото по време на натоварения работен ден.

Снабден с USB 3.0, SmartConnect и вградени стерео представители за облекчение на ежедневните задания, Philips 241B8QJEB зачита и екологията, с 85% пластмаси, подлежащи на преработване, и сходството с голям брой стандарти за отбрана на околната среда.

Philips 241B8QJEB е планиран за експерти, които посвещават забележителна част от своя работен ден на задания, свързани с компютъра. Този екран е екипиран с високопроизводителен панел, който подсигурява прелестно образно прекарване на потребителите, без значение над какво работят – от снимка до дизайн или електронни таблици.

С резолюция Full HD 1920×1080 пиксела е показан всеки подробност на всяко изображение, а яркостта и контраста са подсилени за по-искряща и реалистична картина. Мониторът употребява IPS технология, която разрешава на изображенията да наподобяват живи от всеки ъгъл – таза характерност е изключително потребна при групова работа, когато всеки може да види екрана и да оцени ярките цветовете, без значение от каква позиция го гледа.

Стойката SmartErgoBase е създадена с концепцията за потребителски комфорт

MMD, лицензният сътрудник за Philips монитори, отиват още една стъпка по-далеч във връзка с качеството, снабдявайки 241B8QJEB с извънредната технология SmartImage, която усъвършенства представянето на екрана според от наличието на екрана. Потребителите могат да изберат режими като Movie, Photo, Game и други, а мониторът автоматизирано прави нужните настройки, с цел да подсигурява най-хубавото допустимо потребителско прекарване във всяка обстановка.

Philips 241B8QJEB стига до края в задачата си да предложи оптимален потребителски комфорт и работливост. Технологиите като LowBlue Mode and Flicker-free понижават умората на очите от синята светлина и трептенето, което значи по-малко напрежение даже след дълги работни сесии. Режимът EasyRead е друга практична функционалност, проектирана да усили зрителното наслаждение посредством обезпечаване на прелестно прекарване, наподобяващо четенето от хартия.

Стойката SmartErgoBase на монитора също е създадена с концепцията за потребителски комфорт и може да бъде нагласяна по височина, накланяна или завъртана за намиране на идеалната позиция за фена. Стойката даже взема решение казуса с оплетените кабели като предлага лесното им прикрепяне на гърба.

Новият екран е екипиран с USB 3.0 Super Speed технология за бързи прехвърляния на данни със скорост 10 пъти по-висока спрямо USB 2.0. Интерфейсът USB 3.0 обезпечава и усъвършенствано ръководство на зареждането, като разрешава на потребителите да употребяват устройства за предпазване на информация с огромен потенциал.

Philips 241B8QJEB разполага с бърз интерфейс USB 3.0

Технологиите за връзка на Philips 241B8QJEB не се изчерпват с това. Неговата SmartConnect технология значи, че мониторът може да приема необятен набор от входни сигнали по стандартите VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4.

Philips 241B8QJEB ще се появи на българския пазар през януари 2019 година на целесъобразна последна цена от 349 лева с Данък добавена стойност, оповестиха представителите на MMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР