Моделът Daisy Compact S с тегло 300 грама се побира

...
Моделът Daisy Compact S с тегло 300 грама се побира
Коментари Харесай

Български касов апарат е най-малкият в света

Моделът Daisy Compact S с тегло 300 грама се побира в джоба

Джобният касов уред Daisy Compact S има размери 84x167x60 мм и тежи 300 грама (източник: Daisy Tech)

Българска компания сътвори най-малкия касов уред в света. Устройството Daisy Compact S е предопределено за потребностите на предприемачи, производители, дистрибутори и търговци от всевъзможен диаметър.

Уникалният касов уред, който се побира в джоба, е дело на инженерния екип на комнанията Daisy Tech. Устройството има размери едвам 84x167x60 мм и тежи единствено 300 грама.

Daisy Compact S е съгласуван с последните наложителни условия на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, които би трябвало да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по Данък добавена стойност и до края на юни – от останалите предприемачи и търговци, прецизираха от компанията.

Daisy Compact S разполага с огромен светещ операторски екран и потребителски екран (източник: Daisy Tech)

Разработчикът акцентира преимущества на модела като огромен светещ операторски екран, потребителски екран, подсветка на клавиатурата, линеен термален принтер и вградена батерия, която го прави самостоятелен от ток и контакти.

Daisy Compact S предлага още опция за безжична връзка по Bluetooth и Wi-Fi и е подобаващ също за разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини, питейни заведения и нощни заведения. На него могат да се зареждат данни за продукти и клиенти, което го прави същински „ джобен офис ”.

Най-малкият касов уред се радва на интерес в 50 страни по света. Устройството коства 199 лева без Данък добавена стойност за потребителите у нас, по информация от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР