Моделът Бориса Тютюнджиева зарадва последователите си в социалните мрежи не

...
Моделът Бориса Тютюнджиева зарадва последователите си в социалните мрежи не
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева с шокиращи новини за себе си

Моделът Бориса Тютюнджиева зарадва почитателите си в обществените мрежи не с една, а с две огромни и хубави вести, написа dir.bg. Красавицата се е омъжила и към този момент е в напреднала бременност, като след няколко седмици ѝ следва да стане майка за първи път. Всичко това излиза наяве от фотографията, която Бориса е разгласила в персоналния си профил в Инстаграм.

" Любовта носи обич!

Разполагам с всичко, което обичам и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е единствено чисто сърце. ", гласи посланието на модела.

 Бориса Тютюнджиева с шокиращи вести за себе си
А на фотографията виждаме бременната Бориса в бяла рокля, която е сложила ръка на към този момент наедрялото си коремче, а на ръката си носи венчална халка и годежен пръстен. На корема на бъдещата майка най-вероятно лежи и ръката на бъдещия баща, на която виждаме същата венчална халка.

Тютюнджиева освен се е омъжила скрито, само че очевидно е съумяла през всичките тези месеци да скрие и бременността си от любопитните погледи. Моделът се сгоди за своя обичан, който също настойчиво пази в загадка, през 2018 година във Флоренция. И до ден сегашен тя не демонстрира лицето на мъжа, който я е направил толкоз щастлива и с който скоро ще посрещнат първото си дете дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР