Моделът Ашли Греъм се превърна в лицето на революцията, която

...
Моделът Ашли Греъм се превърна в лицето на революцията, която
Коментари Харесай

Ашли Греъм - колкото по-бременна, толкова по-секси

Моделът Ашли Греъм се трансформира в лицето на революцията, която plus-size моделите направиха в стилната промишленост. За нея целулитът, стриите, коремчето и дебелите бедра постоянно са били преимущество, а не минус.

И точно тъй като не ги е крила, тя съумя да си завоюва благосклонностите на доста дами.

Преди месец Греъм показа в обществените мрежи, че със брачна половинка й чакат първата си рожба. Тя съумя да скрие първите месеци на бременността си, а към този момент гордо показва наедрялото си коремче при всяка комфортна опция.
 Снимка 442750

Ашли постоянно си е падала по провокативните тоалети и като че ли обича хората да цъкат с език и да се чудят по какъв начин е могла да облече тъкмо това с нейната фигура.
 Снимка 442751

А в този момент, когато е бременна, тя залага на още по-разголени и секси тоалети, с които акцентира освен извивките си, само че и все по-голямото си коремче. И както обичат да вършат бременните, Греъм не смъква ръцете от него, а непрестанно го гали.
 Ашли Греъм, годишнината от сватбата й и новата за бременността
Ашли Греъм чака първото си дете

Ето по какъв начин ни изненада

По време на Седмицата на модата в Ню Йорк Ашли даже излезе на подиума като част от ревюта на Tommy Hilfiger и стана следващият модел, който дефилира по време на бременността си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на Сеп 9, 2019 в 10:25 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР