Модел с прякор в мрежата xojem_ се е впуснала в

...
Модел с прякор в мрежата xojem_ се е впуснала в
Коментари Харесай

Сочен модел се пусна без бельо

Модел с прякор в мрежата xojem_ се е впуснала в самоуверен опит и се е снимала в прям тоалет за марката Fashion Nova. Момичето е облякло черен комплект, състоящ се от горна част, гол стомах и пола с сечения, достигащи до кръста.

Тя е допълнила визията си с дребна чанта, обувки на токчета, обеци и верижки към врата. Брюнетката закачливо е завъртяла кичур коса в пръстите си, взирайки се в далечината с заплеснат взор.

Кадърът се е появил в Instagram на самата марка, както и на страницата на модела, а потребителите са отбелязали един факт. Оказва се, че моделът няма долни дрехи. Разрезите са толкоз дълбоки, че брюнетката е трябвало да се откаже от спомагателни облекла.

Потребителите обаче въобще не са се смутили от този колорит. Те са почнали да вършат похвали на момичето, отбелязвайки, че това облекло съвършено акцентира луксозните ѝ форми.

" Толкова страховит тоалет ", " уау, доста красиво ", " изглеждаш прелестно в този тоалет ", пишат коментиращите в мрежата.

Трябва да се означи, че брюнетката постоянно се появява с облеклата на Fashion Nova. Моделът xojem_ е привлякла 389 хиляди почитатели със своите съблазнителни форми. Момичето разгласява откровени фотоси в бикини от разнообразни марки и тесни тоалети, с акцент върху контраста сред талията и бедрата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР