Модата сред холивудските звезди да не се притесняват от това,

...
Модата сред холивудските звезди да не се притесняват от това,
Коментари Харесай

Още едно джендърче: Синът на Меган Фокс се кипри в роклички на принцеси СНИМКИ

Модата измежду холивудските звезди да не се тормозят от това, че децата им подражават на другия пол и се обличат по този начин от ранна възраст, очевидно е повсеместна

Вече ви разказахме по какъв начин се носи дъщерята на Анджелина Джоли, която очевидно желаят да я одобряват като момче.

Сега и друго холивудско дете се причисли към клуба. Ноа е едвам на седем години, само че представителите на медиите приказват за него доста по-често, в сравнение с за неговите звездни родители - Меган Фокс и Браян Грийн.



За финален път хлапето притегли вниманието на публицистите, откакто се появи, облечено като... принцеса.

Ноа бе видян дружно с татко си и дребната си сестричка на отиване към рожден ден на приятелче. Вместо обичайните панталонки, детето бе облечено с роклята на принцеса Елза от "Леденото кралство ".

Папараците са запечатали таткото Браян, който се пробва да облече сина си с транспарантната част от костюма. За повече подобие с персонажа на анимационното филмче даже косите на детето били боядисани.



Всъщност мама Меган и баща Браян разрешават на сина си да носи детски облекла, откогато той навърши 4 годинки. Забележителното е, че Ноа самичък основава тоалетите си и е доста пристрастен от модата.



Родителите описаха и в едно изявление по какъв начин синът им е бил унижаван в учебно заведение поради облеклата си.

Както те признават, без значение, че Ноа учи в едно от най-свободолюбивите учебни заведения, съучениците му въпреки всичко му се подиграват. Макар и самият Ноа да не обръщал изключително внимание на насмешките по негов адрес.

В един миг хлапето въпреки всичко престанало да носи женски облекла, само че не издържало дълго.

Актрисата споделя, че тя и брачният партньор й пробват по всевъзможен метод да оказват помощ на сина си да премине през това и го учат да е убеден в себе си.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР