Модата се променя все по-динамично. Най-новият стил предлага рокли, в

...
Модата се променя все по-динамично. Най-новият стил предлага рокли, в
Коментари Харесай

New Bloom Winery превръща Едгар Артист в посланик на българското вино по света

Модата се трансформира все по-динамично. Най-новият жанр предлага рокли, в които виното прелива в текстил.

Идеята е на дизайнера от арменски генезис Едгар Артис, чието изкуство е събитие в света на модата.

Изисканите облекла са изтъкани от богато многообразие от детайлите на обкръжаващата ни реалност, а измежду най-новите му вдъхновяващи артистични композиции се открояват рокли, изпълнени с плътните цветове на изключителните виновност от серията VERANO AZUR - горделивост в сбирката на хитовата българска маза New Bloom Winery.

В тях той съчетава духа на плътното алено вино и лекотата на розето, като въплащава концепцията за естествената хубост и изяществото на женската душа.

С рисунките си създателят изпраща обръщение за силата на елементарните неща, които ни заобикалят в всекидневието, за хубостта в детайлите, погледнати от вярната позиция. Именно неповторимият мирис на неповторимите винени сортове Розе и Сира&Марселан от родната Тракийска равнина и безкомпромисното качество на родната маза от град Съединение са тези елементи, които потапят световноизвестния актьор в изкушението на VERANO AZUR и го трансформират в същински дипломат марката по света.

Интересна детайлност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се постанова в България като един от най-предпочитаните измежду съвремените градски хора. Марката от години постанова и нов жанр в потреблението на вино, като очарова своите фенове освен с модерното си име и дизайн, само че и с неповторимите си характерности и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на произвеждане на New Bloom Winery, която е една от най-напредналите мазета в софтуерен проект у нас.

С повърхност от 700 кв.м., тя разполага с неповторима за страната база, оборудвана по последните международни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за първокласен надзор на всеки развой от производството. Лозята на New Bloom Winery се намират наоколо до винарната и са към 6000 декара, където с изключение на обичайни се отглеждат и неповторимите за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР