Модата се променя със скоростта на светлината и повечето хора

...
Модата се променя със скоростта на светлината и повечето хора
Коментари Харесай

10 лесни начина да продължите да носите остарели дрехи и да изглеждате невероятно

Модата се трансформира със скоростта на светлината и множеството хора не я устоят нито физически, нито морално, нито финансово.  Но фактът остава факт: в случай че настойчиво продължавате да носите даже обичаните си облекла, непрекъснато, то те се изхабяват и нямат външен тип. Затова е по-добре да се научите по какъв начин да носите остарели неща по нов метод и да се възползвате оптимално от това.

Ние сме сигурни, че в миналото известните гардеробни продукти ще се впишат идеално в съвременен външен тип.  И смели девойки, въоръжени със препоръките на стилистите, потвърдиха това на личен опит.

1. Късо яке

Мисля че всеки от нас има обичано топло късо яке в гардироба си, само че в случай че желаете да измененията малко имиджа си тогава стелистите предлагат да го носите изпод на дълга палто.

2. Остарял модел рокля

Много хора държат роклите отвън модата с вярата, че още веднъж ще бъдат известни.  Но има опция да ги носите в този момент, облечени с огромен пуловер или обемна жилетка от горната страна на роклята.  Това е едно от най-модерните решения и работи изключително с рокли със междинна дължина.

3. Гривна Пандора

Съвсем неотдавна гривните в жанр Пандора бяха издигнати до фетиш.  Прелестите звъняха радостно на китката безусловно на всяка една жена. В резултат на това девойките стопираха да се усещат неповторими.

Всеки сексапил обаче е знак на значими събития в живота, заради което не е толкоз елементарно да се разделите с сбирка.  Изход има – можете гордо да преместите прелестите върху верига, да ги носите към врата си и още веднъж да бъдете на върха.

4. Тънко поло

Поло  не дават отговор на стилните трендове, които гравитират към свободна форма и обемни неща.  Но това главно нещо ще искри с нови цветове, в случай че се употребява като детайл на фешън утайване и се носи под рокля.

5. Тесна риза

Този жанр риза наподобява неактуален, само че можете елементарно да го употребявате като най-долния  начен да го носите под пуловер, джъмпер или суичър.  Така се основава съвременно утайване безусловно от спонтанни неща.  Яката ще бъде забележима във всеки случай и при предпочитание може да се освободи долният подгъв на ризата.

6. Вталено сако

Сако  вече не могат да се нарекат съвременни: на мода са огромни обемисти модели.  Можете обаче да опитате да спасите сакото, като наблегнете талията с колан.

7. Дънково яке

Модерно дънково яке, би трябвало да бъде обемно, а моделите „ по мярка “ не са на мода.  Но можете да ги употребявате в тоалета си, като употребявате нова стилна техника – подпъхнете го под горното облекло.

В този случай просто се нуждаете от компактна версия на якето, тъй че наслояването да не изиграе жестока смешка с вашата фигура.  Денимът се съчетава добре с палта, пухени якета, овчи кожи и кожуси.

8. Тесни дънки

Най-популярните дънки бяха класирани като анти-тенденции.  Първо, те в действителност не подхождат на всички, и второ,всеки един от нас има такива дънки.  Ето за какво тесните дънки не престават да се носят, съчетани с необятни, пухкави облекла.

9. Остарели обувки

Примерно в случай че имате обувки с солиден ток, или солидна подметка тогава това е добре. Под такива обувки вие можете да облечете дънки които са по необятни изпод, или дълга рокля.

10. Къс тренч

Дори този главен детайл от дрешника би трябвало да се приспособява към международните фешън трендове.  Сега най-популярната дължина е доникъде на прасеца, т. Нар. Midaxi, част  на midi и maxi.  Следователно късия тренч автоматизирано става без значение.  Но обемните поли и рокли с фешън дължина ще го спасят, което ще се трансформира в разумно продължение.

Какви неща носите от години и няма да се отървете от тях?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР