Модата се променя с невероятна скорост. Все пак изглежда, вчера

...
Модата се променя с невероятна скорост. Все пак изглежда, вчера
Коментари Харесай

Последният писък на модата - най-модерните бретони 2018

Модата се трансформира с невероятна скорост. Все отново наподобява, през вчерашния ден дамите се побърквахапо дългата коса и на следващия ден на мода към този момент е Боб-каре.
Същата е обстановката с бретона: предходната година, дами не му обръщаха толкоз внимание, само че тази година той още веднъж е в наклонност.


Сега ще ви разкажем, кои бретони ще бъдат съвременни тази година.

Модерни прически с бретон 2018

Прави бретони

За да бъдем почтени, вършиме бретони в никакъв случай не са излизали от мода. Просто това не е ясно за всеки. Такава прическа е идеална за овално лице, само че не приляга на притежателите на квадратно лице. Несъмнено такава прическа ще даде на твоето лице пламък и тайнственост.

Правите бретони сполучливо разпределят очите, което ги вършат по-ярки. В допълнение, те оказват помощ да се скрият няколко години!









Бретон на една страна

И това е наклонността за 2018 година. Тези бретони направиха пробив в света на модата и превзеха сърцата на доста хубавици. Много добре наподобява на дълга коса, сполучливо акцентира лицето, дава му гладка форма. Такава прическа ще добави чудесно имиджа на бизнес дамите. Ако в никакъв случай не сте имали бретон, това е идеална алтернатива да опитате.







Нестандартни бретони

Много смели и необикновени решения, макар че подобен тип бретон явно не е подобаващ за всяко момиче. Но тук е за феновете на опитите - това е всичко! Ако възложите задачата на умел коафьор, това може да се окаже доста забавно. Същността на прическата е да придаде необикновена геометрична форма. По мое мнение, наподобява необикновено!









Естествен бретон

Вече писахме, че естествеността е към момента в мода. Така че, разпръснат бретон, като нищо друго, основава натурален и леко друг облик. Тази лека немарливост наподобява извънредно привлекателна и игрива. Визуално това оказва помощ да си удължите лицето.







Къс бретон

Такъв бретон ще добави пламък н изражението и ще покаже, че имате добър усет. Това просто не е уместно за всяко момиче. Фризьорите не предлагат такава прическа за девойки с високо чело. Освен това е по-добре да го носите прав, тъй като ще изгубите акцента му, в случай че го поставите встрани. Ако няма противопоказания-действайте, тъй като наподобява доста стилно, а също е доста секси.







Градуиран бретон

Градуираният бретон е неоспорим шлагер на този сезон! Подходящ е за всички типове лица, наподобява съвременен, необикновен и даже самоуверен. Единственият минус на тази прическа е непрекъснатият жанр.





Цветни кичури

Още една наклонност на тази година - бретон на кичури. Вариантът не е и за всички фешън трендове, само че в случай че желаете да експериментирате, си коства да помислите за това. Основното е, че цветовете се сливат дружно, по-късно ще наподобяват добре. Между другото, не е нужно да рисувате искра в ослепителен цвят, можете просто да експериментирате с нюансите, които са близки до вашите.







Защото трендовете не могат да се оправят, само че това не е най-важното нещо. Най-важното е да изберете прическа, която да ви зарадва, да се побере във вашия вътрешен свят и да подчертае сполучливо характерностите на вашето лице. Успех в търсенето!

Харесват ли ви прическите с бретони? Споделете с нас в мненията!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР