Модата с откраднатите Instagram профили достигна и известния български футболист

...
Модата с откраднатите Instagram профили достигна и известния български футболист
Коментари Харесай

Хакери посегнаха на профила на Валери Божинов в Instagram

Модата с откраднатите Instagram профили доближи и известния български футболист Валери Божинов . Към момента в профила му няма нито една фотография, въпреки че от време на време се появяват фотоси с коли, безценен алкохол и пари. Каналът " във vbox7 споделя:
               

A post shared by (@green_news_bg) on Jul 8, 2019 at 4:54am PDT

Нещо повече - в началото бяха изтрити всички фотоси на футболиста, както и бяха отстранени тези, на които е маркиран. А профилите, които следва откраднатият профил са повече от странни.
                 
on Apr 2, 2019 at 1:43pm PDT

Същевременно Биляна Дол, с която Божинов май се е събрал още веднъж, от персоналния си профил приканва офанзивата да бъде докладвана.
               

A post shared by (@__levski_vekoven__) on Apr 2, 2019 at 12:25am PDT

Според спортни медии Валери Божинов към този момент е потърсил помощ от ГДБОП, които по принцип се занимават с такива закононарушения.
               

A post shared by (@__levski_vekoven__) on Jan 5, 2019 at 12:32am PST

Загубата за родния Instagram е в действителност огромна, тъй като точно в профила на Божинов се раждаха някои от най-големите шлагери в интернет. Именно около него песента " Trepni " на Цеца стана подобен огромен шлагер у нас. Да не забравяме и бисерите към престоя на Божинов в Китай.-->
               

A post shared by (@__levski_vekoven__) on Feb 6, 2019 at 10:19pm PST

За страдание, сходен жанр закононарушения зачестяват измежду родните звезди. Преди дни писахме и за певицата Симона Загорова, на която са ѝ поискани 350 евро, с цел да получи назад достъпа до Instagram профила си.
               

A post shared by (@couplegoals.serbia) on Jun 26, 2018 at 9:08am PDT

Същевременно обаче откраднатият профил на Божинов е запазил фенската база на футболиста и неговите фенове унищожиха хакерите в мнения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР