Модата никога не стои на едно място и вече е

...
Модата никога не стои на едно място и вече е
Коментари Харесай

Какви рокли предлагат модните къщи за 2019/2020 г.

Модата в никакъв случай не стои на едно място и към този момент е изцяло ясно какви ще са трендовете за идващия пролетно-летен сезон. Какви са новостите в ежедневните, деловите и публични рокли?
Очаква ни един доста мекушав сезон, през който всички унисекс дрехи ще отидат на назад във времето. Ще изпаднат от дрешниците и всички модели, които са на границата на вулгарността и труфя. На напред във времето излиза изисканата женственост. А роклите са най-женствената дреха – можете да изберете от Etere.bg . Те ще бъдат както компактно обхващащи фигурата, по този начин и леки, с голям брой къдри, набори и кормила. Материите за публична рокля са от кадифе, сатен, коприна, дантела, органза, джинс, кожа, туид и трикотаж. Към главния плат се прибавят декоративни детайли от бродерии, кормила, ресни, перли и други Характерни са цепките, които към този момент не са единствено на полата, само че и на ръкавите на роклите. Модните трендове оферират скрито с дантела деколте, асиметрични поли, голи плещи, транспарантни ръкави. Ултра съвременни ще са роклите от органза на дребни точки, от дантела, от едноцветен шифон и от шифон с флорален принт. В една рокля могат да се комбинират няколко разнообразни вставки – да вземем за пример кожа с косъм, мрежа и дантела.
Гарантирана е същинска приказност от цветове – пастелни нюанси, всички оттенъци на розово, горчица, маслина, люляк, алено, сребро и злато. Модерните принтове ще са на цветя и други растения. Особено известни ще са тъканите с червени пръски върху черен, тъмносин или бял декор. На мода ще са геометричните десени – каре, райе и ромб. Стилистите дават богата палитра за основаване на най-различни тематични облици, съчетавайки разнообразни нюанси към един главен цвят или обогатявайки облика със златно и сребърно. Затова въобще не е необичайно, че нишата на черното и бялото още веднъж е настояща. Причините за това са няколко. Най-важната е корекцията на фигурата. Благодарение на множеството линии на роклите, корекцията на женската фигура става с лекост. Там където е нужно, фигурата се вталява, на други места се удължава и основава зрителна заблуда.
Роклите с асиметрия не оставят дамата незабелязана и повдигат настроението освен на притежателките им, само че и на обкръжението. Асиметрията малко мъчно се съчетава с прическата или с бижутата, само че пък и в нея има многообразие. Асиметричният миг може да е на деколтето, в долната част на роклята или на ръкавите. Направеният по този метод акцент, ще подчертае прелестта на дамата и ще добави към общия ѝ тип конспирация, по –впечатляваща и от най-дългата цепка или най-дълбокото деколте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР