Мобилното приложение на eBay става все по-популярно при пазаруване(снимка: eBay) Компютър

...
Мобилното приложение на eBay става все по-популярно при пазаруване(снимка: eBay)
Компютър
Коментари Харесай

Какво купуват българите на Черния петък, по данни на eBay


Мобилното приложение на eBay става все по-популярно при извършване на покупки
(снимка: eBay)

Компютър вид „ копач на криптовалути ” за $3161 е най-скъпият продукт, закупен от българин през последните три години в Черния петък от е Bay, сочи статистика от платформата за онлайн търговия.

Работата в офиса не пречи на българите да търсят положителни предложения онлайн на Черния петък, демонстрират данните от световната платформа. По-голямата част от покупките се правят от 12:00 до 14:00 ч. През 2019 година, за разлика от предходните години, има и два пика в 2 ч. и 6 ч. сутринта. Пикът на дейното извършване на покупки е последван от спад в покупките (обикновено от 14 до 20 ч.), а след 20 ч. има нов растеж. Този модел се следи през последните три години, от 2017 до 2019.

Наблюдава се възходящата известност на мобилното приложение: през 2019 година 28% от всички продукти са закупени посредством него и 7% посредством мобилната версия на уеб страницата, до момента в който през 2017 година тези индикатори са надлежно 19% и 6%. Версията за настолни компютри остава главният източник за в eBay на Черния петък, въпреки и с дребен спад: през 2017 година 76% от покупките са направени посредством нея, а през 2019 година – 65%.

Най-скъпите покупки през последните три години включват нов часовник Omega за 2 695 $ през 2017 година, компютър вид „ копач на криптовалути ” на стойност 3 161 $ през 2018 година, а предходната година – професионален обектив Canon за 2 420 $.

дефинират и най-популярните категории (по обща стойност на закупените артикули на Черен петък) – това са дарове като ръчни часовници, механически артикули като преносими компютри, смарт телефони и аксесоари, последвани от фешън находки – дънки, рокли и обувки. Сред Топ 10 на известните категории са също предметите, свързани с занимания, спорт и развлекателни действия – риболовни въдици и макари, електронни четци, видеоигри.
още по тематиката
Челната позиция на категорията Мобилни и смарт телефони през 2017 година в класацията е сменена от Ръчните часовници през последните две години, само че постоянно остава в челната тройка.

Що се отнася до общия брой на продуктите, закупени от българи на Черния петък през миналите три години, напълно други категории оглавяват класациите. Модата и продуктите за персонална грижа са измежду най-популярните и мечтани продукти в класацията, ръководена в трите поредни години от софтуерни аксесоари.

За идния в края на тази седмица eBay предлага няколко съвета на купувачите, поради упования нараснал трафик:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР