Мобилно приложение разпознава видове птици. SmartBirds е основно обновено и

...
Мобилно приложение разпознава видове птици. SmartBirds е основно обновено и
Коментари Харесай

Смарт приложение за мобилен телефон разпознава видове птици

Мобилно приложение разпознава типове птици. SmartBirds е главно актуализирано и с добавени функционалности.

Благодарение на това, че ние даваме една доста лесна, бърза и налична информация за това кои типове са ловни и кои от тях постоянно биват бъркани със предпазени типове птици, даваме опция на ловеца да ги дефинира доста бързо, до момента в който към момента е измежду природата по време на лов. Това разясни в изявление за предаването " Хоризонт до обед " Мариана Вълчева от Българското сдружение за отбраната на птиците (БДЗП):

" С едни доста положителни рисунки са маркирани главните отличителни белези и по едно и също време с това ловецът има опция да получи информация за това какви са нормите за отстрел, какви са периодите, които са позволени за ловуване в този интервал.

Ние считаме, че по този метод ще бъдем потребни и в действителност ще обогатим познанията на ловците, тъй че тези от предпазените типове птици, които доста постоянно стават неволна жертва на лов, да са по-малко.

При обновяването на мобилното приложение ние дадохме опция всеки, който го употребява, даже и сега да няма мобилна връзка, незабавно да му бъде посочена информация за най-близките зони на " Натура 2000 ". Така всеки може да ревизира какво е позволено и какво надлежно е лимитирано в тези зони ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР