Мобилният оператор Теленор дари 20 компютърни конфигурации на сдружение Граждански

...
Мобилният оператор Теленор дари 20 компютърни конфигурации на сдружение Граждански
Коментари Харесай

Теленор с дарение на компютри за деца без родители

Мобилният оператор Теленор подари 20 компютърни конфигурации на съдружие „ Граждански начинания – гр. Ловеч “, което работи директно с деца и младежи от Центровете за настаняване от фамилен на територията на Община Ловеч.

С тези компютри подрастващите ще могат да продължат сполучливо образованието си в изискванията на отдалечените образователни занятия наложени от ограниченията за битка с ковид.

Компютърните конфигурации предоставени от Теленор, включват компютри, монитори, клавиатури и мишки и са изцяло подобаващи, с цел да могат децата да могат да вземат участие пълноценно в образователния развой.

Дарението е част от ограниченията, подхванати от компанията, с които да поддържа напъните на цялото българско общество за превъзмогването на епидемията от ковид. Миналия месец Теленор направи подаяние на стойност от почти 200 000 лева за част от здравното съоръжение на ново поделение за интензивно лекуване в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, в което ще се лекуват заболели от COVID-19.

Създадено през 2013 година съдружие „ Граждански начинания – гр. Ловеч “ работи в тясно съдействие с Община Ловеч по разнообразни обществено значими планове и начинания. За децата от " Център за обществена рехабилитация и интеграция " и " Център за социална поддръжка ", сдружението обезпечава работа с педагози, обществени служащи, психолози, логопеди, рехабилитатори и трудотерапевти. По време на изключителното състояние сдружението оказва помощ и на самотно живеещи възрастни хора за извършване на покупки и обезпечаване на медикаменти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР