Мобилният оператор А1 (бившият Мтел) и Ти Би Ай Банк

...
Мобилният оператор А1 (бившият Мтел) и Ти Би Ай Банк
Коментари Харесай

Мобилен оператор и банка подлудиха пловдивчанка

Мобилният оператор А1 (бившият Мтел) и Ти Би Ай Банк подлудили пловдивчанка с натрапчиви и непоискани от нея услуги. За това се оплака пострадалата Кристина Симеонова и се закани, че ще подаде тъжба в Комисията за отбрана на потребителите.

От А1 се пробвали да я зарибят с преподписване на нов контракт, и то по телефона, а от банката я атакували по всевъзможни способи, с цел да изтегли заем. Преди дни служителка на мобилния оператор предложила по телефона сякаш по-изгодна оферта за брой минути и интернет, само че при по-скъп тарифен проект. Даже я похвалила, че офертата е лична, защото била предан клиент. Жената отказала и в това време била " убита " с уточнението, че сегашният контракт, който изтичал през март 2019 година, ще се преподпише с нова дата от октомври 2018 година за нов двегодишен интервал. Договорът щял да се изпрати по пощальон, а пощенската услуга била за нея безвъзмездна.

Това е безсрамие, по какъв начин по този начин ще ме рекетират да преподписвам нов контракт по телефона. Нали когато ми изтече срокът следващата година, мога да се откажа от този оператор, разяснява Симеонова. Тя изрече и друго неодобрение от А1. Услугата за достъп до електронните фактури в уеб страницата на оператора била недостъпна. Оттам обяснили, че казусът е механически, само че не се решавал от месеци.

Адреналинът на Симеонова се вдигнал в допълнение, откакто от Ти Би Ай Банк я атакували с предложение за заем. На мобилния си телефон тя получила следното известие: Персонална оферта: Одобрен си за сума от 4500 лева Сега зарадвай своите обичани хора, подсилен от Ти Би Ай Банк. За инфо или отвод, Чудомира.

Минути откакто Кристина Симеонова получила SMS-а, Чудомира звъннала със същото предложение. Толкова са нагли - без да питат дали е комфортно човек да приказва, непосредствено си пеят песента. По този метод отблъскват клиента, добави дамата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР