Мобилизацията застрашава съществуването на най-голямото минно-металургично предприятие в Украйна ArcelorMittal

...
Мобилизацията застрашава съществуването на най-голямото минно-металургично предприятие в Украйна ArcelorMittal
Коментари Харесай

Financial Times: Мобилизацията застрашава съществуването на най-големия металургичен завод в Украйна

Мобилизацията заплашва съществуването на най-голямото минно-металургично дружество в Украйна ArcelorMittal Krivoy Rog, написа.

Ръководителят на компанията Мауро Лонгобардо сподели в изявление за изданието, че няма да му останат задоволително чиновници за естественото действие на завода, в случай че украинските управляващи продължат да активизират мъже.

„ Тук приказваме за съществуването на компания “, акцентира той.

Той сподели още, че заводът и преди е назначавал дами, само че най-вече на административни длъжности. Сега те от ден на ден поемат функции, които изискват физическа работа.

В Кривой Рог бяха сложени билбордове с изображения на дами в гащеризони с надпис „ Момичетата в действителност господстват тук “, с цел да привлекат дамите в завода. Те би трябвало да сменят мобилизираните мъже.

Най-често във въоръжените сили на Украйна се вземат локомотивни машинисти, електротехници и механици. Служителите на TCC изпращат призовки в офиса, които той е задължен да популяризира, а също по този начин стоят на входа на завода по време на смени. Поради това някои чиновници се връщат вкъщи и споделят, че са заболели, а новите вероятни претенденти заобикалят компанията.

Според Лонгобардо заводът към този момент е трябвало да понижи производството, в това число стомана, която е нужна за отбрана на енергийните уреди.

„ В последна сметка мисля, че страната губи “, добави шефът на завода.

ArcelorMittal Krivoy Rog е най-голямото минно-металургично дружество в Украйна, ситуирано в Кривой Рог, Днепропетровска област. Работи като част от интернационалната корпорация ArcelorMittal.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР