Мобилизацията на Русия означава, че контингента им е избягал от

...
Мобилизацията на Русия означава, че контингента им е избягал от
Коментари Харесай

Асен Агов: Русия е едно конвенционално военно джудже, мобилизираните ще избягат от фронта

Мобилизацията на Русия значи, че контингента им е избягал от страната. Видях от фрагментите, че пращат призовки за готовност на всякакви прекалили с водката. Тях ще ги пратят на фронта, само че те ще избягат оттова. Това е прогнозата ми.

Това разяснява пред Нова тв журналистът Асен Агов. 

Що се отнася до референдумите - никой не ги взима насериозно. В света няма нито един човек, който да е уверен, че това е методът за взимане мнението на хората. Партии в България, които занапред ще вземат решение да признаят ли легитимността на референдумите на Русия в Украйна, да се причислят към Северна Корея и Венецуела, към Сирия или Беларус, разяснява той.

Цялата тази опасност на Путин за нуклеарното оръжие е несъстоятелна, тъй като той доста добре знае, че Вашингтон ще отвърне. Противодействието на съветския нуклеарен боеприпас е в Съединени американски щати, не другаде. Той в случай че употребява нуклеарно оръжие, ще засегне и съветските жители. И най-парадоксалното е, че единствено преди две години украинците и руснаците са един народ, а в този момент желае да избие личния си народ. Найкрая ще кажа - разумни са страховете на хората. Русия е едно стандартно военно джудже, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР