Mo`Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y,

...
Mo`Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y,
Коментари Харесай

Mo’Horizons, Koza Mostra и още куп весели банди и събития ни обещават як купон под дърветата в парка!

Mo`Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните обвинени, ONYX, Hayes&Y, Mark Foggo`s skasters и още куп страхотни банди и разнородни събития чакат гостите на паметния клуб " Маймунарника " това лято! На хладина под дърветата в парка, място за среща и развлечение ще намерят почитатели на разнообразни музикални стилове, дребни, огромни и още по-големи купонджии, обединени от пристрастеността да се забавляват под намерено небе. През юли, август и септември програмата на клуба включва дневни музикални събития, базари, тематични празненства, трибюти, old school и реге вечери, анекдот дуели и какво ли още не, а множеството от тях са с вход свободен!
Oт началото на юни по концепция на " Маймунарника " се случва единствената по рода си поредност от концерти " SUMMER DISTORTION - сцена за самостоятелна музика ". Веднъж седмично SUMMER DISTORTION дава опция и сцена за изява на самостоятелни български музиканти и некомерсиални групи, някои от които стъпват за първи път на професионална сцена. Събитието е тематично всякога и в една вечер събира близки по жанр банди. Входът е свободен. Подробности по програмата и участниците в SUMMER DISTORTION можете да намерите на страницата на „ Маймунарника " във фейсбук, a идващите издания са на 9 юли (с The Black Swells, Maze Hunters, The Dead Captain), 17, 24 и 30 юли (участниците за тези дати ще бъдат оповестени скоро).

A ето и най-горещите идни концерти от лятната стратегия:

Утре вечер, 5 юли, немската бразилектро групировка Mo`Horizons идва в София за извънредно live шоу в клуб " Маймунарника "! Добре познати по света и у нас, сме в очакване да отпием отличен коктейл от bossa nova, funk, soul, latino и electro. Именно с този необикновен микс от стилове, въздействия и страховит усет Mo`Horizons влизат в историята на международната музика, където са шлагерите им „ Yes Baby Yes ", „ Foto Viva " и доста други. В петък вечер ще се отдадем на музиката за душата, а началото е в 21.00 ч. Билети към момента се намират в системата на Eventim.bg или на място.
Следващата седмица, на 11 юли идва една от най-подходящите за сцената на " Маймунарника " балкан-ска тайфа - Koza Mostra! Тя е цялостна с сила, която превзема още с първите акомпанименти. След присъединяване си в " Евровизия " 2013, групата съумя да се трансформира в една от най-известните и обичани балкан-ска банди в Европа. Музиката им е комбинация от разнообразни стилове - ска, рок, пънк, инди и обичайната гръцка музика, и с лекост прекосява всевъзможни граници. Концертите им онлайн са същински възторг, а шесторката към този момент няма самообладание за следващата си среща с родната аудитория! Билети има в системата на еventim.bg (тук), а можете да закупите и на място.



На 18 юли на сцената ще стъпят Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени, които знаят най-добре по какъв начин да забавляват дребни и огромни! Не инцидентно бандата не се стопира през последните две-три години и безусловно справедливо се радва на всенародната обич!
На 25 юли е време на сцената да се качи американската хардкор хип-хоп тайфа ONYX! Това ще е следващото посещаване на Sticky Fingaz и Fredro Starr на наша територия и първото след излизане на последния им, осми по ред, албум " 100 Mad ", който се появи на 31 май тази година. През годините ONYX са неуморни, издавайки редица взаимни и солови планове, придържайки се към познатия хардкор жанр и любовта на почитателите си.
В края на август обичаната ни българска група зад граница - Hayes&Y ще показа новото си EP " Safeplace " с обичайно огромен концерт - този път в " Маймунарника ". В последните години момчетата се подвизават на Острова, само че не пропущат опция за среща с българските си почитатели. Концертите им са същински празник и сме сигурни, че и 24 август ще се трансформира в подобен. В продажба са лимитирано количество билети на цена от 10 лева,след изчерпването им ще бъдат по 15 лева, а на място - 20 лева Билети за това събитие се продават в bilet.bg (тук).
Mark Foggo`s skasters е измежду най-известните ска банди в света, a надали има човек, кoйто да не е припявал на вселенския му шлагер " Hashish from Amsterdam ".
Емблематичният Mark Foggo ще дойде в София с чисто нов албум - " Ska Pig Returns ", за който споделя: " След повече от 3000 шоутa до в този момент - това е единствено началото!!! " На 12 септември наред с новите, чакаме и всички най-яки остарели шлагери, а с Mark Foggo`s skasters градусът на въодушевление е обезпечен!

Билети за това и всички събития на " Маймунарника " се продават на www.eventim.bg и още в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала " Арена Армеец ", книжарници Ориндж, бензиностанции ОМВ и други. Билети (ако към момента има) ще се продават и на място на входа на клуба.

Следете програмата на събитията ТУК и елате онлайн - на сянка и хладина в " Маймунарника " 

A довечера (4 юли) ще сме с Ревю, Kottarashky and the rain dogs и Мерудия. Началото е в 20.00 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР