Мнозинството в Народното събрание са машинки за гласуване, а парламентът

...
Мнозинството в Народното събрание са машинки за гласуване, а парламентът
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Мнозинството в НС са машинки за гласуване

„ Мнозинството в Народното събрание са машинки за гласоподаване, а Народното събрание е печатът, с който се узаконява всеки един план от Министерския съвет ”, съобщи Кирил Добрев, който напусна парламентарната група на Българска социалистическа партия. „ Всички се чудят за какво работим по 26 минути сега – няма кой да подава законопроекти на Народно събрание, които то да подпечатва”, сподели още Добрев. По думите му Министерски съвет сега са ангажирани с раздаването на постове във властта.

„ И тук идва огромната перверзия – след неглижирането на Народно събрание, Бойко Борисов предложи ръководител на Народното събрание да стане водача на опозицията”, разяснява още Добрев. Според него една народна власт няма по какъв начин да действа в случай че няма съпротива.

„ Винаги съм бил труженик на смяната в Българска социалистическа партия за промяна на поколенията и кръвта”, безапелационен е Добрев. По думите му се е сбъднала негова дългогодишна фантазия в Народно събрание да влезе едно ново потомство, родени след 1980 година

„ Липсват хора от дейното потомство. Моите някогашни сътрудници, съсредоточени в личното си оцеляване, пропуснаха да осъществят цяло едно потомство. Няма по какъв начин като имаме 30-35 години разлика да имаме еднообразно мислене”, разяснява Добрев.

„ Случаят засегна Българска социалистическа партия и ръководителят на Българска социалистическа партия реагира адекватно”, счита Кирил Добрев. По думите му абсурдът с Гергов бил преекспониран медийно.

Добрев добави, че е ходил в ЦУМ „ на кафе”, само че в никакъв случай не е провеждал своите работни срещи в офиса на Георги Гергов.
„ Партийните срещи би трябвало да се вършат на „ Позитано 20”, безапелационен е Добрев.

Той добави, че Гергов е добър посредник, само че за какво се е провела срещата сред Сотир Цацаров и Сашо Дончев в неговия офис в ЦУМ – не може да каже.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР