Мнозинството в Европейския парламент настоява евродепутатите да се произнесат последни

...
Мнозинството в Европейския парламент настоява евродепутатите да се произнесат последни
Коментари Харесай

ЕП иска да се произнесе последен по споразумението с Лондон

Мнозинството в Европейския парламент упорства евродепутатите да се произнесат последни по постигнатите промени в съглашението за отдръпването на Англия от Европейски Съюз. Това оповестиха на конференция преди началото на сесията на Екологичен потенциал в Страсбург представители на разнообразни политически групи.

Дневният ред на сесията предвиждаше на следващия ден евродепутатите да обсъдят въпроса и се очакваше те да гласоподават последните текстове. Екологичен потенциал през днешния ден напомни, че желае да бъде последният във веригата на одобряване на постигнатата договореност, като преди този момент бъде изяснено мнението на болшинството от депутатите в английския парламент, оповестява Българска телеграфна агенция.

Екологичен потенциал е подготвен да свика изключителна сесия идната седмица, с цел да гласоподава новите текстове и в случай че в това време тези текстове са били подкрепени от английските депутати. По думите на представители на Екологичен потенциал въпросът за свикването на изключителна сесия е чисто политически, а от организационна позиция няма никакви спънки, с цел да бъдат текстовете гласувани преди 31 октомври. Очаква се решението по какъв начин да се работи да бъде взето по-късно довечера на съвещание на управлението на Екологичен потенциал. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР