Мнозинството управляваше, без да се вслушва в нашите искания, желания,

...
Мнозинството управляваше, без да се вслушва в нашите искания, желания,
Коментари Харесай

Яростен сблъсък БСП - ГЕРБ: Александър Иванов подхвана остро Весела Лечева и стартира бурен дебат

Мнозинството управляваше, без да се вслушва в нашите претенции, стремежи, терзания, доста пъти сме заявявали, че сме градивна, а не последна съпротива. Но по този начин или другояче ръководещите останаха извънредно високомерни, да си останат - да си одобряват техните лобистки закони. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия за България Весела Лечева в " Денят онлайн " по Канал 3 във връзка заявеното от водача Нинова желание да остават в пленарна зала по 20 депутати през новия политически сезон.

" Искам да попитам сътрудниците от Българска социалистическа партия ще получават ли заплати за работата си, като не са в пленарна зала ", опонира й в студиото депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Последвалият плевел спор сред двамата подсказа какъв брой остри конфликти се чакат през едвам стартиралия тази седмица нов политически сезон.

" Ние нямаше да желаеме и избор на съмнение, приложили сме цялата демократична процедура с правни принадлежности за деяние на опозицията. Но ръководещите употребяват целия механизъм на страната, единствено с цел да се задържат на власт ", посочи Весела Лечева, която уточни неустойчивостта, подбудена от братоубийствени войни в обединението.

" С цялото ми почитание, само че тук не съм на нейното мнение - освен политически, само че и градивно: обединението работи. Нито има убийства, нито има война ", пресече я Александър Иванов.

" Ние нямаме място в подобен Парламент, който генерира единствено кавги, редуват се скандали-протести, скандали-протести ", продължи Весела Лечева.

" Върви си един едноличен режим, който Бойко Борисов ръководи, всички министри са в ступор, нито един от тях не организира промени, нито първи проблясъци на някакви промени във значими сфери на ръководството.


Всички отиват за решение при Борисов, а Борисов е в чужбина през това време, той е непрестанно в чужбина. Той не желае да се овъргаля в цялото това врящо гърне, с цел да остане чист. Кой ръководи страната? Тя се ръководи еднолично, ние сме против този модел ", отсече огромната шампионка.

Александър Иванов дефинира нападките на колежката си от опозицията като " остаряла тактичност на столетницата - да натяквате какъв брой сме зле ". И добави: " Съжалявам, не сме толкоз зле и хората го виждат - покачват се пенсиите и приходите на жителите се усилват. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР