Мнозинството от клубовете в мъжкото волейболно първенство искат обявяване на

...
Мнозинството от клубовете в мъжкото волейболно първенство искат обявяване на
Коментари Харесай

Волейболът ще обсъжда края на сезона в първенството, "Хебър" е против

Мнозинството от клубовете в мъжкото волейболно състезание желаят оповестяване на завършек на сезона, оповестява българската федерация.

Според информацията 10 от 12-те клуба в Суперлигата са се оповестили за това решение. Мнението им е, че краткотрайното класиране би трябвало да бъде оповестено за извънредно.

Това би означавало " Нефтохимик 2010 " да бъде избран за първенец. Мачовете стопираха два кръга преди края на постоянния сезон след оповестяването на изключителното състояние поради ограниченията против разпространяването на ковид.

" Хебър ", който е втори и води доста оспорвана конкуренция с " Нефтохимик " за купата, " държи непременно шампионатът да приключи, без значение по кое време ", показват от федерацията. От ЦСКА считат, че е заслужено при привършване на сезона да се разгласи нулева година, защото разликите сред тимовете на върха са дребни.

Това е първият значим въпрос пред новото управление на волейболната федерация и определения ѝ преди 10 дни ръководител Любомир Ганев. Темата ще се разисква на съвещание на управителния съвет, което ще се състои посредством конферентен диалог на 31 март.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР