Мнозинството от дамите, без значение колко са разкрепостени, признават, че

...
Мнозинството от дамите, без значение колко са разкрепостени, признават, че
Коментари Харесай

Класиката в секса: Четири причини мисионерската поза да не излиза от мода

Мнозинството от дамите, без значение какъв брой са разкрепостени, признават, че мисионерската поза им е обичана.

Освен че е класика в жанра, тя съвсем постоянно доставя наслаждение на представителките на нежния пол. Ако се съмняваш, ето четири безспорни изгоди от обичаната мисионерска поза.

Практична е

Може да се извършва и с нов сътрудник, без терзание, подобаваща е и когато сме хапнали повечко или сме изморени за креватна гимнастика.

Препоръчва се за дами, само че и за мъже

В тази поза дамите предават контрола на сътрудниците си, което постоянно се оказва приятна изненада и за двамата, изключително в случай че дамата е по-властна и обича да държи ситуацията в свои ръце. Мисионерската поза разрешава и стимулация на клитора, което я прави обичана на дамите.

Мързелива е

Изморени от работа, нямаме кой знае какво предпочитание за подвизи, боли ни глава и по този начин нататък. При мисионерската поза не се изисква кой знае какво изпитание от дамата, тъй че прави работа даже и за най-мързеливите.

Романтична е

Много двойки признават, че точно тази поза е най-интимната, тъй като разрешава да се гледаме в очите с обичания. А както знаем, образният контакт постоянно е главен фактор за едно незабравимо преживяване.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР