Мнозина знаят от детството, че ако се престорят на заспали

...
Мнозина знаят от детството, че ако се престорят на заспали
Коментари Харесай

Куче, достойно за "Оскар", стана хит в мрежата ВИДЕО

Мнозина знаят от детството, че в случай че се престорят на заспали може да избегнат нежелана домакинска работа или наказване. Но по какъв начин опашатият воин от станалото доста известно в мрежата видео, е схванал за това, остава мистерия.

Времето и мястото, в което е изработен записът, не се прецизират, както и имената на героите на видеото, само че даже от беззвучното видео излиза наяве, че на кучето би трябвало да му се отрежат ноктите на лапите и той, както наподобява, не е доста позитивно надъхан по отношение на това.

Първо, кучето саботира молбата на домакинята да даде лапа и когато тя самата я взима за процедурата, кучешкият Лео ди Каприо, съдейки по външния тип, схваща, че неизбежното би трябвало да се случи и тогава не измисля нищо по-добро от това да изиграе доста изтощено куче.

Този трик, несъмнено, не го избавя от премахването на ноктите, само че актьорската му игра съумява да покори милиони консуматори по целия свят. Три дни след публикуването му единствено в няколко форума, видеото събра повече от 7 милиона гледания.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР